Pare greu de crezut, însă este cât se poate de real! Poți face parizer de casă, iar rețeta a strâns deja peste 15 milioane de vizualizări pe rețelele de socializare. Vezi mai jos o rețetă de parizer de casă, care se prepară foarte repede și este și mult mai sănătos față de ceea ce se găsește în comerț.
Emilia Micu este cea care a reușit să cucerească internetul cu rețeta ei de parizer de casă. Tânăra a precizat că a învățat această rețetă, de parizer de casă, de la mama sa. S-a decis însă să o împărtășească și cu urmăritorii săi de pe Instagram, acolo unde postează des diferite rețete.
„Dragii mei, dacă vă place cum arată acest parizer de pui pregătit acasă, stați aproape să vedeți cât de simplu se poate pregăti!”, spune ea.
Rețeta este foarte simplă, potrivită chiar și pentru persoanele care nu se descurcă în bucătărie. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și o sticlă de plastic goală.
Legumele și puiul se pun la fiert, iar după ce sunt gata se transferă într-un blender. Se adaugă sare, piper și celelalte ingrediente, apoi toată compoziția se pune într-o sticlă de plastic și se lasă la frigider peste noapte.
„Am folosit în această rețetă un pui de aproximativ un kilogram și jumătate. După ce am tranșat puiul, am pus oala sub presiune, am adăugat doi morcovi și două cepe. Am eliminat toate oasele”, explică Emilia.
Emilia Micu a declarat că nu s-a gândit niciodată că rețeta ei va deveni atât de cunoscută. Potrivit ei, cei mai mulți dintre cei încântați de rețeta sa au fost persoane din afara țării, acolo unde nu se găsește parizer în comerț. Tânăra mai spune că a primit o mulțime de mesaje cu privire la această rețetă. Pe pagina ei de Instagram Emilia publică des diferite rețete pentru care primește sute de aprecieri din partea urmăritorilor săi.
„Nu m-am așteptat nicio secundă să aibă atât succes. Cei mai mult au fost încântați cei din afara țării, unde nu pot să cumpere parizer. Și mi-au scris mulți, au fost entuziasmați”, a declarat Emilia Micu.