Rețeta pentru cea mai cremoasă și delicioasă prăjitură fără coacere. Are 4 ingrediente și e gata în 10 minute

Te vei bucura de un desert deosebit de bun
Rețeta pentru cea mai cremoasă și delicioasă prăjitură fără coacere. Are 4 ingrediente și e gata în 10 minute

Vrei să pregătești un desert delicios și care este gata foarte repede? Îți spunem cum să faci o prăjitură absolut delicioasă, care nu are nevoie de coacere, și care cu siguranță va fi pe placul celor dragi! Ai nevoie de doar patru ingrediente și este gata în 10 minute.

Cum să faci prăjitură fără coacere. Îți trebuie doar patru ingrediente

Ingredientele necesare sunt: 300 de grame de napolitate de ciocolată, 180 de grame de cremă de brânză, 400 ml de smântână pentru frișcă, 200 de gr de lapte condensat și, opțional, granule de ciocolată.

Vezi și – Secretul pentru cea mai bună prăjitură cu mere. Nici nu îți vei da seama că e de post, ingredientul pe care trebuie să-l adaugi

Cum să pregătești prăjitura fără coacere

Mai întâi de toate adaugă napolitanele în vasul unui blender și pasează-le cu ajutorul acestuia până când vei obține o compoziție omogenă. Așează un inel detașabil la baza unui platou, iar diametrul acestuia trebuie să fie de 22 sau 24 centimetri. Pune pasta de napolitane la baza lui. Presează-o cu baza unui pahar. Adaugă crema de brânză și smântâna pentru frișcă deja îndulcită într-un bol. Bate ingredientele cu un mixer pornit la viteză mare până când vei obține o textură cremoasă cu vârfuri moi. Ulterior, pune și laptele condensat și continuă să amesteci cu mixerul până când vârfurile vor deveni mai ferme.

Pune compoziția obținută peste blatul de napolitane, acoperă totul cu o folie alimentară și lasă desertul la frigider pentru două ore. După cele două ore detașează inelul și decorează tortul cu granule de ciocolată. Acum e gata pentru a fi servit!

Poți folosi, în funcție de preferințe, înghețată, ciocolată sau alte toppinguri. De asemenea, poți folosi și napolitane cu alte arome decât cele cu ciocolată.

Vezi și – Secretul pentru un tiramisu perfect. Cum trebuie să fie cafeaua pentru pișcoturi, trucul pentru o prăjitură delicioasă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *