Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii. Artista nu renunţă la hainele transparente şi provocatoare

Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii și surprinde prin ținute colorate și extravagante.
Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii. Artista nu renunţă la hainele transparente şi provocatoare

Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii. De când a anunțat că va deveni mămică, artista ne uimește cu fiecare apariție. Cunoscută pentru nonconformism și originalitate în vestimentație, nu renunță la hainele transparente și provocatoare.

Dacă alte vedete obișnuiesc să își ascundă sarcina, Rihanna nu ezită să își facă apariția în ținute cât mai extravagante care îi lasă burtica la vedere. Asistăm așadar la promovarea unui nou trend pentru femeile gravide, iar artista poate fi o sursă reală de inspirație pentru cele mai îndrăznețe viitoare mămici.

Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii

De când a anunțat că va avea un copil cu iubitul ei, Rihanna și-a etalat noua postură printr-un outfit plin de culoare. Aceasta s-a lăsat fotografiată purtând o geacă fuchsia încheiată doar în partea de sus și o pereche de blugi cu talie joasă. În completare, un colier lung accentua în mod evident burtica proeminentă.

Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii. Cum vi se par ținutele pe care le poartă?

Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii. Artista nu renunţă la hainele transparente şi provocatoare

Acesta a fost doar începutul ținutelor avangardiste purtate de Rihanna care continuă să ne surprindă cu fiecare outfit. Preferații ei par să fie blugii largi cu talie joasă, care îi pun în evidență cel mai bine sarcina. Mare iubitoare a ținutelor cu animal print, artista ne dovedește că sarcina nu este un impediment în a purta imprimeuri extravagante. Si-a asortat haina de blană cu un top scurt, în același ton, accesorizând și câteva coliere lungi, suprapuse, care îi adaugă un plus de strălucire.

All black și sexy atunci când ești gravidă? Rihanna ne demonstrează ca da, se poate, în stilul ei caracteristic. Vedeta adoră să fie în centrul atenției și mizează în continuare pe un stil vestimentar plin de extravaganță. Piesa de bază sunt din nou pantalonii cu talie joasă, completați de minune cu o pereche de stiletto eleganți. În partea de sus poartă o geacă bomber și piesa de rezistență, o bluză neagră cu șiret, descheiată, care-i subliniază sarcina. Nu lipsesc nici acum accesoriile, colierele lungi dar și o pereche de ochelari de soare negri, care-i completează look-ul.

Rihanna reinventează stilul vestimentar în timpul sarcinii. Artista nu renunţă la hainele transparente şi provocatoare

Ca un fashion icon de succes și recunoscută pentru extravaganța ei, artista nu avea cum să lase neobservată această perioadă specială din viața ei. Stilul adoptat de când este gravidă îi definește perfect personalitatea. Îi vom urmări cu interes și alte apariții, deoarece Rihanna stabilește trenduri noi pentru femeile însărcinate, care vor să fie în centrul atenției. Deși stilul pe care l-a adaptat este deopotrivă controversat și intens comentat, sigur ne va uimi și cu alte apariții provocatoare.

sursă foto: facebook.com

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *