Rochia cu care Carmen Iohannis a făcut furori în Singapore. Detaliul pe care puțini l-au observat

Imprimeul nu a fost ales la întâmplare

Scris de: Daoud Andra

11 Mar. 2023

Carmen Iohannis surprinde adesea cu apariții pline de eleganță și rafinament. Prima doamnă se află în prezent în vizită în Asia, iar ținutele pe care le-a purtat recent în Singapore nu au fost alese la întâmplare. Cum s-a afișat soția lui Klaus Iohannis și cine i-a creat rochiile purtate.

Ținuta specială pe care Carmen Iohannis a purtat-o în Singapore

Cuplul prezidențial de află, de câteva zile, într-o vizită oficială în Asia. După ce s-au întâlnit cu împăratul și împărăteasa Japoniei, Klaus și Carmen Iohannis au ajuns vineri în Singapore. Prima doamnă a purtat două rochii deosebite, iar una dintre ele a avut un detaliu inedit.

Pentru zi, prima doamnă a ales o rochie cu un imprimeu floral mov și cu un detaliu original. Print-ul nu a fost ales la întâmplare, florile de iris de pe rochie fiind emblematice pentru cultura orientală, după cum a dezvăluit designerul român Andrea Tincu, cea care a semnat ținuta. Un alt detaliu original îl reprezintă cordonul verde din talie. Soția lui Klaus Iohannis a asortat o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță precum cordonul.

Citește și: Ce rochie a purtat Carmen Iohannis, în Japonia, la întâlnirea cu Împăratul Naruhito şi Împărăteasa Masako. Accesoriul inedit care a atras atenția tuturor

„Prima doamnă Carmen Iohannis a purtat ținute din ultima colecție Andrea Tincu, Spring 2023, în Singapore. Printul este creat manual în acuarele, florile de iris fiind emblematice în cultura Orientului. Rochia uni este din voal și satine de mătase premium, cu pliseuri manuale.”, a scris designer-ul pe Facebook.

Rochia cu care Carmen Iohannis a făcut furori în Singapore
Carmen Iohannis a asortat o pereche de pantofi în aceeași nuanță cu cordonul rochiei

Cum a ajuns designerul Andrea Tincu să colaboreze cu Carmen Iohannis

De când a devenit prima doamnă a României, Carmen Iohannis colaborează îndeaproape cu câțiva designeri români, care îi semnează ținutele pe care le poartă cu diferite ocazii. Andrea Tincu s-a ocupat de garderoba soției președintelui în mai multe ocazii și chiar a povestit, la un moment dat, cum a ajuns să colaboreze cu prima doamnă.

De asemenea, Andrea Tincu spune că o parte dintre rochiile pe care Carmen Iohannis le îmbracă sunt împrumutate, nu cumpărate de către aceasta.

Citește și: Carmen Iohannis, surprinsă într-o ipostază inedită. Ce pasiune nebănuită are soția lui Iohannis, românii nu au mai văzut-o așa

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele.

Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică.”, a povestit Andreea Tincu, pentru forbes.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *