Românca superbă care este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein. Imaginile cu Andreea Sasu fac senzație pe Instagram

Trăsăturile care l-au cucerit iremediabil pe designer

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2024

O româncă în vârstă de 34 de ani îl va face tată pe celebrul designer Philipp Plein pentru a patra oară. Andreea Sasu este originară din Pașcani, dar s-a făcut remarcată în Italia, după câteva apariții în media. I-a atras atenția inclusiv celebrului creator de modă, cu care formează un cuplu.

Cine este Andreea Sasu, iubita lui Philipp Plein

Andreea Sasu și Philipp Plein se pregătesc să devină părinți. Creatorul de modă mai are trei copii din relațiile anterioare, iar acum urmează să devină tată din nou. Frumoasa româncă Andreea Sasu l-a cucerit iremediabil și, chiar dacă designer-ul a călcat strâmb la un moment dat, s-a străduit să o recucerească și a făcut-o să îl ierte.

Andreea Sasu are 34 de ani și s-a născut la Pașcani. A devenit cunoscută în Italia, după câteva apariții TV. Locuiește în peninsulă din 2010 și și-a încercat norocul în televiziune, apărând în câteva emisiuni în rolul de ispită. Românca a format un cuplu cu designer-ul în urmă cu câțiva ani, însă el a înșelat-o.

Citește și: Cine este și cum arată Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton. Incredibil cât de bine seamănă, sigur nu le-ai fi deosebit

Philipp Plein nu s-a lăsat cu una, cu două, și a făcut tot posibilul pentru a o recuceri. Într-un final, românca l-a iertat, iar în câteva luni vor deveni părinți. Vestea că Andreea Sasu este însărcinată a luat pe multă lume prin surprindere. Mulți credeau că Plein încă formează un cuplu cu Lucia Barloti, mama copiilor săi. Se pare că designer-ul și românca s-au mutat împreună încă de anul trecut, însă au fost foarte discreți.

Românca superbă care este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein. Imaginile cu Andreea Sasu fac senzație pe Instagram
Andreea Sasu l-a cucerit iremediabil pe Philipp Plein

”Îmi zice mereu că vrea un copil”

În anul 2017, Andreea Sasu a dat un interviu în care a vorbit despre relația cu Philipp Plein. Cei doi erau despărțiți la acea vreme, iar el se afla într-o altă relație. Cu toate acestea, a asigurat-o pe româncă de faptul că are intenții serioase și încă de atunci plănuia să întemeieze o familie alături de ea. Dorința i s-a îndeplinit, 7 ani mai târziu.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Cillian Murphy, marele câștigător al premiilor Oscar 2024. Sunt împreună de 28 de ani

”Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim. Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie. Eu sunt foarte bine. (…) Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu aș fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el.

Orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el. Mi-a spus că nu a adus-o pe Morgan în semn de respect faţă de mine. Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”, povestea românca în 2017.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *