Romanița Iovan, revoltată la 10 ani de la tragedia care i-a răpit soțul. Ce a putut spune despre Adrian Iovan

Romanița Iovan, revoltată la 10 ani de la tragedia care i-a răpit soțul. Ce a putut spune despre Adrian Iovan

Pe 20 ianuarie 2024 se fac 10 ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni, în care Adrian Iovan și-a pierdut viața. Cu această ocazie, Romanița Iovan va merge în locul unde s-a produs tragedia pentru un moment de reculegere și ca să aprindă o lumânare în memoria lui. Însă, creatoarea de modă este foarte dezamăgită. Ce a constatat vedeta?

10 ani de la tragedia din Apuseni

În curând se împlinește un deceniu de când pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața în Munții Apuseni, într-un accident aviatic. Soția lui, Romanița Iovan, nu l-a uitat și îl va comemora, așa cum face în fiecare an. Potrivit vedetei, va merge iar la locul tragediei, dar s-a arătat extrem de dezamăgită de comportamentul celor care i-au fost colegi lui Adrian.

Deși are o relație cu un alt bărbat, Romanița Iovan nu l-a dat uitării pe tatăl copilului ei. Astfel, creatoarea de modă se va întoarce în Apuseni, unde Adrian a murit în urmă cu 10 ani.

A făcut asta în ultimul deceniu, la data de 20 ianuarie, fiind ziua fatidică în care Adrian Iovan și-a pierdut viața. Romanița susține că nu ține cont de temperaturile scăzute și că are de gând să își comemoreze soțul până îi va permite sănătatea. Totuși, nu același lucru este valabil în cazul foștilor colegi ai pilotului.

Romanița Iovan și-a spus oful

Potrivit Romaniței Iovan, cu toate că organizează aceste reculegeri în Apuseni, în fiecare an, camarazii lui Adrian Iovan nu și-au făcut niciodată apariția.

„Plecăm pe 19, de data asta 20 ianuarie cade chiar sâmbătă. În primul an, am fost de două ori, la 40 de zile și la șase luni. Pe noi nu ne interesează că sunt reguli bisericești, când se fac parastasuri. Noi vom continua să-l comemorăm până vom merge în baston sau cu avionul, când vom fi în vârstă.

Eu ies la minus 3, 5 grade, în maieu, să duc gunoiul, în curte. Și chiar dacă mi-e frig, mă gândesc la Adrian, cum a stat el două ore și a așteptat să vină cine nu a mai venit. Noi mergem pe jos până acolo, nu contează dacă zăpada e de doi metri. Chiar ne bucurăm dacă e zăpadă. Și acum însă ne așteptăm la același lucru, să iasă soarele, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată.

Dar indiferent cum va fi, noi suntem acolo. Un grup compact, din București venim vreo 20. Niciodată nu a fost vreun coleg. Niciodată nu a venit nimeni din avionul pe care Adrian l-a pilotat. În fiecare zi aș aprinde o lumânare în locul lor”, a declarat Romanița Iovan pentru Cancan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *