Rona Hartner se simte tot mai rău: “Acum am 185 de ani”. Care este ultima sa dorință

Cancerul a îngenuncheat-o pe actriță

Rona Hartner a ajuns la capătul puterilor după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Boala a recidivat după ce a scăpat de ea, în urmă cu 4 ani, când a avut cancer la colon și la ficat. Cântăreața a cerut ajutorul fanilor și al apropiaților pentru a-și îndeplini proiectul artistic, fiind ca o ultimă dorință a sa.

Rona Hartner, diagnostic de cancer la plămâni

Actrița iubită de români a fost mereu plină de viață și optimistă, însă acum a ajuns la capătul puterilor, după ce cancerul a revenit în viața ei, la aproximativ 4 ani de când a crezut că a scăpat definitiv de el. După ce a scăpat de boala ce îi atacase colonul și ficatul, Rona Hartner a reușit să se întoarcă pe scenă, însă acum afecțiunea cruntă a apărut în altă parte a corpului, la plămâni. Artista suferă de cancer în stadiul patru și are și metastaze. Pe rețelele de socializare aceasta a făcut un live în care a povestit despre boala sa. Spune că obosește foarte repede și se simte ca o persoană de 185 de ani.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat”, a spus Rona Hartner pe rețelele de socializare.

Din ce mai trăiește Rona Hartner

După ani de glorie, devenind și o artistă foarte apreciată în Franța, unde a locuit în ultimii ani, Rona Hartner și-a pierdut toate contractele și nu mai câștigă niciun ban. Artista se descurcă foarte greu având în vedere că veniturile ei devin tot mai mici, iar marea ei dorință este lansarea unui album. Pentru a reuși acest lucru, are nevoie de un sprijin financiar din partea fanilor și a apropiaților.

„Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat?”, a mai explicat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.8 74 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *