Roxana Ciuhulescu se bucură că fiica ei nu îi moștenește dimensiunile. „Are norocul să își găsescă întotdeauna ce haine își dorește” VIDEO EXCLUSIV

”Am în continuare o croitoreasă la care îmi mai duc diferite piese”

Roxana Ciuhulescu nu doar că este femeia cu cele mai lungi picioare din România, dar măsurile ei sunt în standardele podiumurilor de modă, astel că alegerea hainelor potrivite a fost mereu o adevărată aventură pentru ea. Roxana Ciuhulescu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se bucură enorm că fiica ei nu o moștenește din acest punct de vedere și că este în standare normale în ceea ce privește înălțimea.

”Fiica mea nu măsoară 1,92 ca mama ei”

 

De-a lungul timpului, Roxana Ciuhulescu a avut și de suferit de pe urma înălțimii sale, cel puțin atunci când trebuia să își cumpere haine. Nu a fost niciodată o victimă a modei, asta pentru că conștienza faptul că i-ar fi foarte greu să țină pasul. Astfel că mai toată viața a depins de o croitoreasa la care apela pentru a-și ajusta piesele vestimentare. O face și în ziua de azi deși mărturisește sincer că găsește o astfel de doamnă din ce în ce mai rar.

”Când ai zis de acea ”doamnă Cici” mi-am adus aminte de doamna Gigi care era pe vremuri la coaforul Igiena. La mine doamna Cici era doamna Gigi, dar nu era croitoreasă era așa zisă hairstilistă. Dar să știi că am avut și am în continuare o croitoreasă la care îmi mai duc diferite piese, cu atât mai mult cu cât la mine piesele astea vestimentare care să îmi vină perfect sunt foarte rare. Nu mai avem croitorese, astăzi avem fashion designeri”, ne-a povestit Roxana Ciuhulescu.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, detalii neștiute despre căsnicia ei: „L-am îndepărtat în primă fază!”. În ce relație a rămas cu fostul soț: “Și eu am greșit” VIDEO EXCLUSIV

Deoarece a suferit enorm în adolescență, mai ales că încă din liceu avea 1.92 metri înălțime, Roxana Ciuhulescu și-a dorit enorm ca fiica ei să nu îi calce pe urme. Dorința i s-a îndeplinit, iar Ana este la standarde normale pentru vârsta ei.

”Fiica mea, Slavă Cerului, nu măsoară 1,92 ca mama ei, este în măsuri pe cât se poate de normale și fiica mea are norocul să își găsească întotdeauna ce haine își dorește. Și îi plac. Adevărul că internetul este plin de haine de toate felurile și cred că nu face excepție de la regulă, este o adolescentă care, chiar dacă este rebelă, găsește întotdeauna cu ce să se îmbrace”, a mai completat fosta concurentă de la ”Survivor România”.

Roxana Ciuhulescu se bucură că fiica ei nu vrea să iasă în evidență prin intermediul hainelor

Mai mult decât atât, pentru că niciodată nu s-a putut bucura de o zi de shopping în adevăratul sens al cuvântului, cu ore petrecute în căutarea hainelor perfecte și probat tot felul de ținute, Roxana Ciuhulescu a devoltat o oarecare respingere asupra idei de a merge la cumpărături. Astfel că nici alături de fiica ei nu are această activitate, iar atunci când este nevoită să meargă în vreun centru comercial se organizează în așa fel încât să nu piardă prea mult timp.

”Să știi că sunt foarte mândră de ea. A dat examenul auto și a luat permisul de la 16 ani, dar revenind la haine ea este norocoasă că intră în tipare, în standarde. Mama ei, nu. Nu e așa fistichie. Nu este cu haine colorate și modificate. Nu vrea nici imprimeuri. Are și ea colecțiile ei, la brand-urile ei preferate. Le comandă de pe internet sau merg cu ea la magazin. Din păcate pentru ea, eu nu sunt genul de femeie care să fie înnebunită după shopping”, a mai completat fosta prezentatoare TV.

Citește și: De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars. Cine speră să câștige: “Are toate șansele!” VIDEO EXCLUSIV

Aceast obicei, de a nu pierde timpul prin magazine, l-a căpătat încă din adolescență, iar în momentul în care a descoperit shopping-ul online, acest concept i s-a potrivit mănușă.

”Eu nu am răbdare  la shopping, drept urmare, atunci când merg cu ea sau dacă trebuie să merg eu să îmi cumpăr ceva, mă duc strict acolo unde îmi trebuie, iau ce trebuie și am plecat. N-am răbdare să stau ore întregi în magazin. Nu sunt genul ăla”, a punctat Roxana Ciuhulescu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *