Roxana Ciuhulescu și-a făcut o operație estetică. ”Una din cele mai bune decizii din viața mea”. Cum arată vedeta FOTO

Iată la ce intervenție a apelat fosta prezentatoare TV!

Roxana Ciuhulescu, cunoscută pentru cariera sa de succes în televiziune, a trecut, de curând, printr-o transformare semnificativă la medicul estetician. Vedeta a decis să-și îmbunătățească aspectul fizic. Află, din rândurile de mai jos, la ce intervenție a apelat și cum arată în prezent!

Roxana Ciuhulescu a trecut pragul medicului estetician

În vârstă de 45 de ani, Roxana Ciuhulescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară.

Toată lumea o cunoaște datorită aparițiilor pe care le are la televizor și datorită fiziului său de invidiat. De curând, însă, fosta prezentatoare a decis să facă o schimbare.

Ce procedură a ales să-și facă vedeta

Roxana Ciuhulescu a mers la medicul estetician și a trecut printr-o operație de mărire a bustului, o dorință pe care o avea de mai mulți ani. Au trecut doar patru săptămâni de la intervenție și rezultatul final nu este încă vizibil, dar cu toate astea, fosta moderatoare se declară foarte mulțumită de schimbarea făcută.

Decizia de a recurge la această operație nu a fost una spontană. vedeta a menționat că, de-a lungul timpului, a fost nemulțumită de aspectul bustului său.

După ce a trecut prin două sarcini și perioade de alăptare, sânii ei au suferit modificări care i-au afectat încrederea în sine. Într-o postare pe rețelele sociale, ea a explicat motivele care au stat la baza deciziei sale.

”A fost una din cele mai bune decizii din viața mea! De ani buni mă nemulțumea o problemă estetică la nivelul bustului, pe care abia acum am reușit să o rezolv…

După două sarcini și perioade de alăptare, sânii mei s-au lăsat, și-au pierdut din fermitate, iar eu am început să pierd, la rândul meu, din încrederea în mine.”, a precizat Roxana Ciuhulescu.

”Știam că este o intervenție mai elaborată”

Vedeta nu și-a dorit să devină o ”bombă sexy”, ci pur și simplu să-și redobândească forma și fermitatea bustului, care să fie armonios poziționat. Ea a recunoscut că intervenția nu a fost una simplă, fiind nevoie de măiestria unui medic chirurg cu foarte mare experiență.

”Știam că este o intervenție mai elaborată, mai dificilă, nu doar un implant cu proteze. Era nevoie de măiestria unui medic chirurg cu foarte mare experiență, pentru că, în aceeași operație, trebuia efectuată și ridicarea sânilor, iar poziționarea lor să fie la final perfectă, armonioasă”, a mai scris Roxana Ciuhulescu pe rețelele sociale.

Citește și Roxana Ciuhulescu, mamă la 45 de ani? Fosta concurentă de la Survivor ne-a dezvăluit totul: ”Ne-am propus să facem la fiecare câțiva ani câte un copil” VIDEO EXCLUSIV!

Cum a decurs recuperarea

Recuperarea a fost, de asemenea, surprinzător de ușoară pentru Roxana Ciuhulescu. Ea a mărturisit că totul a decurs mult mai bine decât se aștepta și că este extrem de mândră de rezultat.

”Surprinzător, a fost mult mai ușor decât credeam, inclusiv perioada de recuperare. Sânii s-au așezat frumos, sunt foarte mândră de rezultat.

Le mulțumesc din suflet acestor doi oameni minunați, care mi-au înțeles dorințele și au oferit toată expertiza și măiestria lor pentru ca intervenția să decurgă absolut perfect, iar eu să fiu, în acest moment, cea mai fericită! Vă iubesc!”, a conchis vedeta.

Citește și Roxana Ciuhulescu se bucură că fiica ei nu îi moștenește dimensiunile. „Are norocul să își găsescă întotdeauna ce haine își dorește” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *