Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat. Ce cuvinte este bine să rostești când ai necazuri

Cine a fost Arsenie Boca și ce profeții a făcut
Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat. Ce cuvinte este bine să rostești când ai necazuri

Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa multe pilde, dar și numeroase rugăciuni menite să-i ajute pe oameni în diferite situații dificile. Cea despre care se spune că ar fi cea mai puternică din lume o veți regăsi mai jos. Se pune că oamenii care rostesc rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat reușesc să depășească problemele cu care se confruntă.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat

E bine să spui rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat atunci când ai impresia că lucrurile nu merg bine în viața ta. Și atunci când te gândești la farmece sau că cineva îți poartă gând rău, această rugăciune te poate ajuta să te liniștești și să poți ieși cu bine din orice situație complicată.

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin”

Cine a fost Arsenie Boca

Arsenie Boca s-a născut pe 29 septembrie 1910 la Vața de Sus în Hunedoara și a murit pe 28 noiembrie 1989 la Sinaia, în Prahova. Arsenie Boca a fost un ieromonah, teolog și artist plastic ortodox român. A fost stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop. La Mănăstirea Prislop merg tot timpul mii de credincioși.

La vârsta de 42 de ani, Arsenie Boca a rămas fără părinți. Potrivit religiei, acesta a crescut în sărăcie, iar lipsa banilor l-a împiedicat să intre la Aviație la Cotroceni. Era priceput și îi plăceau fizica și matematica. De asemenea, era pasionat de pictură, muzică și teologie. Ulterior s-a reorientat spre Academia Teologică din Sibiu.

Profețiile lui Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca este cunoscut pentru harul său incredibil, dar și pentru profețiile pe care le-a făcut. Multe dintre acestea s-au adeverit, printre ele fiind și tragedia de la 11 septembrie 2011. De asemenea, Arsenie Boca vorbea și despre dependența oamenilor de tehnologie și apariția unor boli fără leac.

De asemenea, o altă profeție a lui Arsenie Boca a fost cu privire la faptul că România se va confrunta cu o puternică emigrație. Mulți dintre români vor pleca într-o altă țară și puțini se vor întoarce, potrivit lui. Tot Arsenie Boca a vorbit despre viitorul României. A anunțat încă de acum zeci de ani că vor apărea noi impozite, taxe, dar și alte îngrădiri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.1 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *