Ruxi Opulență pune pe pauză proiectele din online: ”Am zis că muncesc ca proasta”. Ce are de gând să facă timp de o lună VIDEO EXCLUSIV

Ce mai face Ruxi Opulență

După ce a participat în două reality show-uri, ”Bravo, ai stil! Celebrities” și ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe primul reușind să-l câștige, Ruxi Opulență sau Roxana Erdei, după numele din buletin, a decis să-și facă propriul reality show. Ruxi a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu este o emisiune despre ea, ci despre modul în care încearcă să schimbe stilul vestimentar al unor persoane, destul de diferite între ele. Deocamdată, fanii o pot vedea în mediul online, însă nu este exclus ca acest proiect să ajungă și „pe sticlă”.

Dezvăluiri despre Ruxi Opulență

După participarea la ”Bravo, ai stil!”, Ruxi Opulență a căpătat o mai mare încredere în abilitățile sale privind moda, așa că a decis să o ia pe acest drum, devenit stilist pentru multe persoane publice, printre care AMI și Anisia Gafton, fostele sale colege de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Între timp i-a venit ideea de a realiza un reality show în care să schimbe, de la zero, stilul pentru diferite personalități, femei și bărbați. Totul se filmează într-o casă închiriată, acolo unde fiecare participant primește nu doar sfaturi de stil, ci stă de vorbă și cu specialiști despre cum să-și schimbe și atitudinea.

”Ei nu stau acolo tot timpul. Am filmat azi ce am avut de filmat, în plus filmez cu ei pe rând că nu pot cu toți o dată, că sunt mulți. Ar fi frumos să filmăm toți, însă eu sunt un om și ei sunt 8 așa că am zis că ne împărțim și facem conținut cu fiecare ca să iasă mai compact”, ne-a declarat Ruxi despre cel mai recent proiect al ei, completând că, deși sunt filmați pe tot parcursul procesului, proiectul nu este întocmai ca un reality show pe care îl vedem pe micul ecran.

”Așa s-a vrut, așa mi-am dorit să-l pornesc, dar până să ajung la un reality show pe bune mai durează un sezon. Acum încerc să fac mai mult styling și să le dau lor starea de spirit. Că mulți vin descurajați, iar eu le zic că vor să plece măcar cu niște idei de styling și cu creierul puțin mai odihnit”, a continuat ea.

”Ca să ajung până aici, m-am zbătut singură”

Pentru că este de părere că stilul nu înseamnă doar haine frumoase și accesorii bine alese, Ruxi Opulență și-a dorit ca „programul” ei să nu schimbe doar dressing-ul, ci și anumite idei preconcepute și mentalități greșite.

”Nu neapărat psihologic, dar cumva vreau să-i instruiesc și așa, să manifeste, că acum este cu manifestatul și pozitivitate, cu eliminarea gândurilor negative, cum să îți setezi obiectivele în viață. Adică să știi cum să iei atitudine, nu doar să visezi. Eu vreau să-i fac să înțeleagă că este frumos să visezi, asta este primul pas, însă ca visul să devină realitate trebuie să începi să faci pași mici”, ne-a declarat Ruxi, care mărturisește că și ea a avut nevoie de ceva timp să conștientizeze cât de puternică este o atitudine pozitivă în viața unei persoane.

”Ca să ajung până aici, m-am zbătut singură. Adică eu cu mine am ”luptat”. Îmi ziceam mie că sunt proastă, ba că nu sunt proastă și tot așa, dar uneori ai nevoie și de alți oameni să-ți zică ce să faci, poate ai zile în care nu reușești să te ridici și ai nevoie de oameni care să te impulsioneze. Să-ți deschidă creierul spre lucruri pozitive. Evoluția mea este zilnică, continuă, până la sfârșitul vieții. Acum manifest să termin cu bine proiectul ăsta și să fie oamenii ok. Adică atunci când or să plece de la mine să zică că a fost frumos. Iar cei care ne privesc să spună că le-a plăcut”, a relatat vedeta.

Citește și Pasiunea ascunsă a lui Cătălin Cazacu: ”Aș face dragoste cu Mădălina Ghenea”. În ce condiții s-ar putea întâmpla asta VIDEO EXCLUSIV

”O lună de zile vreau să plec și să stau”

După participarea la show-urile de la Kanal D și Pro TV, Ruxi nu și-a luat zile libere, ci a terminat de scris cea de-a doua ei carte și s-a implicat în alte proiecte profesionale, astfel încât, în momentul de față, recunoaște că are nevoie de o perioadă în care să nu facă absolut nimic, ci doar să se bucure de timp liber.

”Chiar zilele astea mă gândeam la asta. Am prietene care sunt în vacanță de mult, de-o lună, iar eu sunt aici, încă muncesc și mai am de muncă. Mi-am zis că eu tot timpul numai asta fac. N-ar trebui să mă duc și eu să stau? Și am zis gata. Cum termin cu acest proiect am plecat. Nu vreau să mai aud. O lună de zile vreau să plec și să stau și eu cum stă toată lumea. Mă duc pe aici în Europa, mă duc în Spania, Italia. Nu știu”, ne-a declarat creatoarea de conținut, completând că trebuie să existe un echilibru în viața fiecărui om.  ”Nu se mai poate. Am zis că muncesc ca proasta, numai asta fac. Chiar m-am întrebat despre ce este până la urmă viața mea?”. Așa că, săptămâna aceasta muncește de zor pentru a-și duce la bun sfârșit toate sarcinile, ca apoi, timp de o lună, să nu mai audă de nimeni și nimic.

”Momentan nu mai am timp de nimic. Până pe 20 am de lucru, iar pe 20 plec în vacanță. Până pe 20 iulie trebuie să termin tot ce am de făcut și după aceea nu mai vreau să aud de nimic, de nicio haină, de niciun styling, de nimic. Vreau să mă duc să stau…Să stau”, a mai completat Rux Opulența pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *