S-a aflat acum! Ce diferență de vârstă este între Viorica și Ioniță de la Clejani. Doar apropiații știau

Află câți ani îi despart pe Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani formează, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din România. Cei doi au împreună doi copii, Margherita și Fulgy, iar mariajul lor rezistă de aproape trei decenii. O țară întreagă îi cunoaște pe cei doi artiști, dar puțini știu, de fapt, ce diferență de vârstă este între ei. Vezi câți ani îi despart pe simpaticii cântăreți!

Câți ani îi despart pe Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt, fără dar și poate, unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete de la noi din țară. Cei doi artiști formează o pereche minunată atât pe scenă, cât și acasă, unde trăiesc o frumoasă poveste de iubire de pe vremea când încă erau destul de tineri.

Cei doi se iubesc enorm, au doi copii împreună, Margherita și Fulgy, iar căsnicia lor durează deja de 28 de ani. Astfel, Viorica și Ioniță de la Clejani au numeroși fani care îi apreciază pentru talentul lor la muzică, dar și pentru familia frumoasă pe care și-au întemeiat-o.

Cu toate astea, puțini dintre ei știu câți ani îi despart, de fapt, pe preferații lor. Ei bine, mama lui Fulgy și a Margheritei a văzut lumina zilei pe 13 februarie 1973, astfel că are 50 de ani,

În schimb, partenerul ei s-a născut pe data de 15 noiembrie 1970, ceea ce înseamnă că urmează să împlinească vârsta de 53 de ani. Prin urmare, pe cei doi soți îi despart doar 3 ani, așa că se potrivesc de minune și la acest capitol, diferența nefiind una mare.

Citește și Vedetele din România care nu au luat Bac-ul. Printre ele se află și un celebru prezentator!

Viorica si Ionita de la Clejani 
Viorica si Ionita de la Clejani

Cum şi-au început cariera Viorica și Ioniță de la Clejani

La începutul carierei lor, Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut parte din Taraful Haiducilor din Clejani, dar nu pentru foarte mult timp. La un moment dat, cei doi artiști au decis să își încerce norocul singuri și au reușit să găsească drumul spre succes.

”De la copiii mei a plecat totul, motivația noastră de a deveni cunoscuți în România. Ei ne spuneau. Și auzind vorbele lor eu și Viorica am început să ne gândim…

Trebuie să facem și noi ceva în țara asta! (…) A trebuit să ne gândim la o soluție… Și am făcut un CD cu muzică lăutarească, ce se mai cânta la vremea aceea.

Am compus cu Viorica niște piese noi, cu instrumentiști și am încercat să îl vindem, am luat casele de discuri la rând…”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru o emisiune TV.

Citește și Tavi Clonda a descoperit cheia succesului. ”Veniturile din ziua de azi nu trebuie să vină dintr-un singur loc”. Din ce câștigă bani artistul pe lângă muzică VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *