S-au aflat numele celor 10 ispite feminine de la Insula Iubirii 2024. Arată demențial şi sunt gata să profite de acest lucru FOTO

Ele vor încerca să-i cucerească pe concurenți!

Insula Iubirii 2024 revine pe 15 iulie cu un nou sezon, difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1. Show-ul promite să aducă în atenția telespectatorilor noi ispite pregătite să dezvăluie cele mai ascunse trăiri ale concurenților. Sub premisa #cineiubeștenulasă, cinci noi cupluri au luat decizia vieții lor și au ales să se supună celui mai dur test al relației.

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii 2024

În acest sezon, cel cu numărul 8, timp de 21 de zile, în două resorturi exclusiviste din Phuket, 10 ispite vor fi alături de concurenți, pregătite să pună la încercare fidelitatea și sentimentele acestora.

Printre cele 10 ispite feminine care vor aduce tentația la „Insula Iubirii” 2024 se numără:

1. Anca Zoțoiu (39 de ani)

Instructor de cycling și make-up artist, Anca a fost căsătorită timp de 15 ani, dar relația s-a încheiat dureros după ce soțul ei a înșelat-o.

Venind cu dorința de a ajuta alte femei în situații similare, Anca este hotărâtă să arate realitatea înainte de a fi prea târziu.

2. Maria Tebieș (26 de ani)

Medic rezident născut în Canada, Maria a venit în România la 17 ani pentru a studia medicina. Deși este singură de peste 4 ani, ea vede emisiunea ca pe o oportunitate de a-și pune în evidență sex-appealul și poate chiar de a găsi perechea potrivită.

3. Florentina Ulmeanu (Tina) (29 de ani)

Make-up artist și model, Tina este o femeie directă și fără inhibiții, care adoră să fie în centrul atenției și să joace jocul seducției. Se consideră perfectă pentru rolul de ispită.

4. Ioana Zamfir (31 de ani)

Pictoriță și instructor de fitness, Ioana are o poveste de viață complexă. Deși a avut o relație complicată timp de 15 ani, ea a reușit să-și regăsească zâmbetul și este gata să inspire și alte persoane cu povestea ei.

5. Loredana Martin (36 de ani)

Manager într-un club exclusivist, Loredana a studiat managementul la Londra și consideră că ”Insula Iubirii” îi poate oferi șansa de a ieși din rutină și de a experimenta lucruri noi.

6. Flori Olar (26 de ani)

Ospătăriță și make-up artist, Flori locuiește la Londra și lucrează într-un club exclusivist. Este și model fitness, câștigătoare a trei medalii de aur la un concurs de Bikini Fitness.

7. Mădălina Maricuț (25 de ani)

Inginer constructor, Mădălina a întâmpinat multe dificultăți în acest domeniu dominat de bărbați. A avut parte de mai multe eșecuri în dragoste, făcând-o să fie mai acidă în privința relațiilor.

8. Diandra Moga (27 de ani)

Antreprenoare și proprietară a unui brand de haine, Diandra a avut o relație lungă și complicată, dar acum se simte mai bine singură și independentă. Participarea la emisiune este o șansă de a depăși barierele emoționale.

Citește și Surpriză mare la Insula Iubirii sezonul 8. Cine sunt cele 10 ispite masculine FOTO!

9. Larisa Mârtan (24 de ani)

Dansatoare, Larisa provine dintr-o familie dezbinată și a trăit cu teama de abandon. Speră ca „Insula Iubirii” să îi ofere șansa de a se îndrăgosti din nou.

10. Anamaria Vaida (36 de ani)

Tehnician gene și animatoare, Anamaria revine pe insulă după ce experiența din sezonul șase a schimbat-o mult în bine. Este acum mult mai sigură pe ea și mai îndrăzneață.

Insula Iubirii 2024 promite un sezon plin de tensiune, emoții și revelații neașteptate. Ce concluzii vor trage noii concurenți după cele 21 de zile alături de aceste ispite? Rămâneți alături de Antena 1 pentru a afla!

Citește și Când începe Insula Iubirii. Antena 1 a anunțat data lansării pentru cel de-al optulea sezon!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *