Scandal la Insula Iubirii. Andrei Rotaru, acuzații grave la adresa Cristinei și a mamei ei

Scandal la Insula Iubirii. Andrei Rotaru, acuzații grave la adresa Cristinei și a mamei ei

Cuplul format din Andrei și Cristina, cunoscut pentru tensiunile care s-au amplificat la „Insula Iubirii”, continuă să fie în centrul atenției, iar conflictele dintre aceștia și mama Cristinei, supranumită Tanța Blonda, au generat un val de reacții atât în emisiune, cât și în afara ei.

Declarațiile care au șocat publicul

În edițiile recente ale show-ului, Andrei Rotaru, soțul Cristinei, a făcut declarații incendiare despre relația lor, stârnind controverse și tensionând și mai mult relația cu soacra sa.

Pe parcursul emisiunii, Andrei a surprins publicul prin comportamentul său, renunțând la legăturile emoționale cu soția sa la doar trei zile după ce a ajuns în Thailanda. Relația rapidă pe care a dezvoltat-o cu ispita Diandra a fost intens criticată, mai ales că el nu a ezitat să-și declare dragostea pentru aceasta, fapt care a rănit-o profund pe Cristina. Telespectatorii au fost șocați de rapiditatea cu care Andrei a „uitat” de mariajul său de zece ani, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Una dintre cele mai vocale critici a venit din partea mamei Cristinei, Tanța Blonda, care a reacționat vehement la comportamentul lui Andrei. Aceasta a fost extrem de deranjată de felul în care ginerele său și-a tratat fiica, iar mesajele publice pe care le-a postat pe rețelele de socializare au fost pline de furie.

După confruntarea dintre Andrei și ispita Eric, de care Cristina se apropia tot mai mult, Tanța Blonda a scris pe Facebook:

„Stați atenți la această denigrare și umilință, asta da manipulare când ești sigur pe cea de lângă tine că te iubește. Când se dezmeticește iubita, nu o mai poți batjocori. Universul tău se va răzbuna.”

Andrei o atacă pe Cristina în timpul bonfire-ului cu Eric

Tensiunile dintre Andrei și soacra sa au escaladat după ce în cadrul unei discuții aprinse, Eric i-a reproșat lui Andrei că trăiește în casa Cristinei și a mamei sale. Replica lui Andrei a fost neașteptată și plină de acuzații. El a susținut că locuința despre care se face atât de mult caz a fost construită pe banii și cu munca lui, insinuând că atât soția, cât și soacra sa au beneficiat de tot confortul fără a-i arăta recunoștință.

„Andrei stă la Cristina în casă?! Deci fii atent. Casa aia e construită pe banii mei și cu mâinile mele de jos și până sus, și plus și casa mamei ei și plus și salonul din față. Tot ceea ce era acolo era iarbă,” a declarat Andrei în cadrul emisiunii, vizibil frustrat de acuzațiile primite.

Citește și: În ce dată și la ce oră are loc finala Insula Iubirii 2024. Când este ultima emisiune

De asemenea, Andrei a continuat să o atace pe Cristina, spunând că, în ciuda eforturilor sale de a-i oferi o viață confortabilă, relația lor a fost marcată de lipsa iubirii din partea ei.

„Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu! I-am zis că atunci când o să mor, o să mor nefericit”, a spus Andrei, exprimându-și durerea și frustrarea cu privire la mariajul lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *