Scapă de buruienile din curte cu această soluție naturistă. Costă doar 5 lei și se prepară în casă

Iată cum poți scăpa de buruienile din curte!
Scapă de buruienile din curte cu această soluție naturistă. Costă doar 5 lei și se prepară în casă

În curtea ta răsar uneori buruieni care strică tot aspectul acesteia. Aceste ierburi sunt extrem de enervante, mai ales pentru că se înmulțesc rapid și invadează tot locul. În mod normal, oamenii le smulg una câte una. Așa procedezi și tu? Ei bine, dacă da, află că există un truc care îți poate face viața mai ușoară. Iată cum se prepară soluția-minune care elimină buruienile cât ai clipi!

Cum poți elimina buruienile din curtea ta

Buruienile apar acolo unde ne așteptăm cel mai puțin. De cele mai multe ori, ele răsar în grădină, dar uneori apar și în curte, printre pavele, și sunt extrem de enervante, fiindcă strică tot aspectul acesteia.

Probabil ai observat că bunicii tăi obișnuiau să le smulgă una câte una, dar între timp s-a descoperit un truc. El te poate ajuta să le elimini mult mai ușor și mai rapid.

Soluția făcută în casă care elimină buruienile cât ai clipi

Ingrediente

  • 50 de ml de oțet
  • cinci lingurițe de sare
  • o linguriță de săpun lichid
  • un recipient cu pulverizator

Citește și Când se plantează pomii toamna. Ce trebuie să faci cu rădăcinile înainte de a-i pune în pământ. Doar așa vor avea rod bogat!

Cum se prepară și se utilizează

Se pun toate ingredientele într-un recipient, astfel încât să le poți amesteca foarte bine. Îți recomandăm să utilizezi un băț de lemn pentru ca totul să fie integrat, astfel încât să poți folosi soluția în curtea sau în grădina ta.

Poți utiliza acest amestec cu încredere. Te asigurăm că el nu va dăuna plantelor tale, dimpotrivă, le va ajuta să crească sănătos și să producă înfloriri abundente.

Ca să scapi pentru totdeauna de buruienile care cresc, de exemplu, printre pavele, poți pune în spațiul liber o folie specială. Aceasta are rolul de a sufoca ierburile respective și de a le împiedica să crească.

Pentru spațiile foarte înguste, însă, poți apela la nisipul polimeric. Trebuie doar să-l uzi puțin. Odată turnat, acesta va forma o barieră prin care plantele nu se vor putea dezvolta.

Citește și Care sunt plantele care nu au nevoie aproape deloc de apă. Rezistă foarte bine la secetă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *