Schimbarea de look făcută de Cătălina Grama, alias Jojo, după încheierea filmărilor pentru “Clanul”: “Cu trei tonuri mai deschis”

Cum arată acum

Scris de: Daoud Andra

03 May. 2024

La scurt timp după ce a încheiat filmările pentru ultimul sezon al serialului ”Clanul”, Cătălina Grama a dat o fugă la salonul de înfrumusețare. Cea care îi dă viață Magdei în serialul de la Pro TV și-a deschis nuanța părului și le-a arătat și celor care o urmăresc rezultatul.

Cătălina Grama și-a schimbat look-ul

Actrița Cătălina Grama întâmpină Paștele cu un look nou. Dacă în perioada în care a filmat pentru serialul ”Clanul” nu a avut voie să facă schimbări de look, odată cu încheierea filmărilor, interpreta Magdei a făcut o vizită la salonul de înfrumusețare.

Soția lui Paul Ipate și-a dorit să scape de șatenul închis și să încerce altceva, pentru un proiect nou. A luat-o însă treptat și și-a deschis nuanța părului doar cu câteva tonuri, astfel încât să nu îl deterioreze. A surprins câteva imagini de la coafor și le-a postat pe story, acolo unde fanii ei au putut vedea și rezultatul final.

Vezi și: Cătălina Grama, alias Jojo, împlinește 43 de ani. Cât de mult s-a schimbat actrița din adolescență până acum. Transformare fascinantă

”Îmi deschid părul cu un ton, două. Sunt în pregătiri pentru un nou proiect și experimentez, să vedem ce ar fi mai potrivit. Cu trei tonuri mai deschis. O luăm ușor, ușor”, a scris Cătălina Grama, în dreptul imaginilor publicate pe Story.

Schimbarea look făcută de Cătălina Grama, alias Jojo, după încheierea filmărilor 12
Actrița a renunțat la șatenul închis

Ce spune despre rolul din ”Clanul”

Actrița care interpretează unul dintre rolurile principale în serialul de la Pro TV a vorbit recent despre cât de solicitant este să intre în pielea personajului. Munca pe platourile de filmare ale serialului nu este una ușoară, după cum a declarat actrița, într-un interviu pentru EGO.ro.

“Eu nu cred în a juca un rol sau a interpreta un personaj. Sunt actriță de metodă și lucrez pe metodă. Îmi asum tot ceea ce fac pe platoul de filmare. E un fel de transformare, de devenire, de aceea și cursurile mele de actorie se numesc ‘becoming’ pentru că le predau copiilor aceeași metodă. Când mă transform, devin personajul respectiv cu toate sentimentele lui, cu toate emoțiile lui, cu bune, cu rele, cu suferințe.

Când plec după o zi întreagă când am avut de stat în pielea Magdei ore întregi, am avut secvențe dramatice una după cealaltă, să știi că plec destul de zdruncinată. Noi avem știința de a ne descărca! Sufăr pe bune, da! Îmi asum ceea ce se întâmplă în povestea ei, nu o privesc ca pe un șir de replici pe care trebuie să le spun, să le joc sau să le interpretez într-un anumit fel. Devin Magda imediat ce se spune: ‘Acțiune’. Intru, cumva, în viața ei și în tot ceea ce presupune acest caracter”, a explicat Cătălina Grama.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *