Schimbarea majoră de look făcută de Emilia Ghinescu. Și-a luat prin surprindere fanii: ”Superbă, dar te-ai tuns așa scurtă”

Iată cum arată acum cântăreața de muzică populară!

Emilia Ghinescu a decis, recent, să facă o schimbare de look. Celebra cântăreață de muzică populară și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o nouă apariție. Interpreta a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt. Ea s-a afișat cu noua înfățișare în mediul online. Iată cum au reacționat internauții!

Emilia Ghinescu și-a făcut o schimbare majoră de look

În vârstă de 45 de ani, Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. De curând, vedeta i-a uimit pe fanii din mediul online cu un nou look.

Interpreta a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt, până deasupra umerilor. Cum arată acum vedeta? Ei bine, noua înfățișare a ei nu a fost pe placul tuturor internauților.

Emilia Ghinescu, îndemn pentru fani

În dreptul fotografiei în care apare cu părul tuns scurt, Emilia Ghinescu a scris și un mesaj. Artista își îndeamnă fanii să facă cât mai multă mișcare, pentru a arăta bine și pentru a fi sănătoși.

”Ziua mea începe la ora 5.30, în fiecare dimineață. După ce o las pe Anastasia la școală, în jur de 8.30 sunt deja în sală …4 zile din 7 . După o zi în care nu știu unde să mă împart mai repede, nu mă pun la somn mai devreme de ora 23.30.

Vă întrebați cum de mai zâmbesc? PENTRU CĂ VREAU! Vă îndemn să faceți sport! ”Nu am timp“, nu este un adevăr! Este o scuză!”, a scris cântăreața de muzică populară, pe pagina ei de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și „Ești penibilă și fără bun-simț!”. Emilia Ghinescu, pusă la zid de fani după ce a apărut așa pe internet!

Cum au reacționat fanii artistei

Emilia Ghinescu este extrem de încântată de această schimbare de look, însă nu toți fanii sunt de părere că o prinde.

”Superbă, dar te-ai tuns asa de scurt…. 💔💔💔💔”, a scris un utilizator online.

Însă, sunt și interneuți care o laudă pe cântăreața de muzică populară pentru felul în care arată. ”Ești superbă ! Felicitări !👏👏👏❤️”, a scris un admirator de-al vedetei. ”Ai un corp suuuperb!”, a mai precizat o altă persoană.

Te-ar mai putea interesa și Emilia Ghinescu, decizie șoc după 12 ani de relație. De ce și-a anulat nunta, a vrut să se afle de la ea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *