Se împacă Cristina Cioran cu Alex Dobrescu? ”Acum îmi trimite mesaje de dragoste”. Ce a declarat actrița

Mai există șanse de împăcare între cei doi? Află răspunsul din rândurile de mai jos!

Cristina Cioran a fost recent invitată în platoul unei emisiuni TV, acolo unde a fost întrebată ce relație are în prezent cu tatăl fetiței sale. Actrița a declarat că Alex Dobrescu a revenit la sentimente mai bune față de ea și chiar a ținut să-i arate acest lucru. Mai există șanse ca cei doi să formeze un cuplu? Iată ce a spus blondina!

Anunțul făcut de Cristina Cioran despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran a vorbit, de curând, despre relația ei tumultoasă cu Alex Dobrescu. Deși bărbatul a făcut declarații dure despre fosta lui iubită la televizor și chiar are un ordin de protecție față de ea, se pare că acesta nu a renunțat complet la gândul de a o readuce în viața lui.

Într-o răsturnare surprinzătoare de situație, Alex Dobrescu a început să îi trimită mesaje de dragoste Cristinei Cioran, în ciuda scandalurilor anterioare. Vedeta a mărturisit că fostul ei partener a trecut de la ostilitate la afecțiune, trimițându-i sms-uri romantice.

”Îmi pare rău că face asta”

Cristina Cioran a menționat că este șocată de comportamentul lui Alex Dobrescu, dar nu este impresionată și nici tentată să se întoarcă la el. Actrița a subliniat că nu are sens să continue să vorbească despre această persoană, care în trecut a încercat să îi facă mult rău.

”Închid subiectul acesta pentru că nu are sens. Eu nu vreau să vorbesc despre această persoană, care nu a încercat decât să îmi facă rău, din păcate pentru el.

Îmi pare rău că face asta, sincer. Acum a trecut în partea cealaltă, acum îmi trimite mesaje de dragoste. Dacă vrei îți arăt, este șocant”, a declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar mai putea interesa și Prin ce trece Cristina Cioran, după ce a cerut ordin de protecție împotriva tatălui fetiței ei, Alex Dobrescu. Vedeta a izbucnit în lacrimi, a spus tot fără ocolișuri!

Actrița și-a făcut un nou iubit

Între timp, blondina și-a refăcut viața, dar, de data aceasta, este hotărâtă să-și țină viața privată de ochii curioșilor.

”Mi-am învățat lecția și viața privată trebuie ținută privată. Nu, o luăm ușor, foarte ușor, nu e nevoie de mai mult deocamdată”, a mai adăugat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și Cristina Cioran, o nouă confruntare cu fostul iubit: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare”. Ce urmează să se întâmple, actrița a trăit momente de coșmar!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *