Se supără mereu că nu-i fac cadouri scumpe. Sper ca măcar de sărbători să nu mai aud reproșurile lui

Unii oameni, deși au un fond bun, au fost educați într-o direcție greșită atunci când vine vorba despre manifestarea sentimentelor.
Se supără mereu că nu-i fac cadouri scumpe. Sper ca măcar de sărbători să nu mai aud reproșurile lui

Sunt într-o relație cu iubitul meu de opt ani de zile, însă de fiecare dată când sunt sărbători sau e ziua lui, avem aceeași problemă. Se supără mereu că nu-i fac cadouri scumpe. Îmi reproșează că el cheltuie mai mult pe cadouri pentru mine și că se așteaptă ca și eu să-i cumpăr lui ceva mai scump.

E preocupat de imagine și aparențe

De ziua lui, în august, i-am cumpărat un ceas, și nu a fost unul ieftin. Totuși, el a fost nemulțumit, spunând că nu e o marcă cunoscută. Eu, din păcate, nu pot să cheltui mai mult, pentru că nu-mi permit din veniturile mele, însă el nu uită să-mi amintească de fiecare dată că mi-a cumpărat de ziua mea o vacanță la Londra.

E adevărat că a fost cea mai frumoasă vacanță a noastră, fiind amândoi pasionați de istorie. Însă eu nu mi-aș putea permite să-i cumpăr un asemenea cadou. Ceasul de mână pe care i l-am cumpărat a fost, oricum, mult peste bugetul meu. Însă el nu vrea să înțeleagă asta. Lui nu-i pasă de buget sau de bun gust. Îi pasă doar de imagine, să aibă cu ce să se laude la colegii lui de la birou cu cadoul pe care l-a primit de la iubita lui. Nu știu dacă e vorba de snobism, sau doar de o „lecție” învățată de la mama lui.

Se supără mereu că nu-i fac cadouri scumpe

Mama lui a fost mereu plecată la muncă în străinătate și l-a răsfățat tot timpul cu cadouri scumpe. Când era mic îi spunea că așa își arată ea dragostea față de el, mai ales pentru că nu poate fi lângă el mereu. Iubitul meu a crescut cu bunica lui, care a încercat mereu să-l tempereze. Dar el a susținut mereu că mama lui îl iubește cel mai mult pentru că îi face cadourile cele mai scumpe.

Eu nu i-am pretins niciodată cadouri scumpe, mereu i-am spus că vreau să fie doar ceva simbolic, ceva care să-l reprezinte pe el și să mă simt confortabilă. El însă, niciodată nu face asta. Crede că doar așa își poate manifesta dragostea față de mine și susține că dacă nu procedez la fel, însemană că nu îl iubesc destul.

Acum vrea să ne facem verighete pentru nuntă, pe care am programat-o anul viitor. Însă și de data asta face la fel. Vrea ca verighetele noastre să fie foarte late și masive, pentru că doar astfel ne demonstrăm dragostea reciproc. Nu mă deranjează gusturile lui, însă teoria că astfel ne manifestăm dragostea mă depășește.

Oricât am încercat să discut cu el, nu mă ascultă și insistă că așa ne arătăm dragostea.

Acum, eu nu mai știu ce să fac. De Crăciun m-am gândit să-i cumpăr o pereche de butoni de aur. Nu știu dacă va fi mulțumit, dar sper ca măcar să nu mai aud reproșurile lui. M-am săturat să-l aud că se supără mereu că nu-i fac cadouri scumpe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *