Simona Țăranu este îndrăgită de oamenii care o urmăresc de foarte mulți ani, de când cariera ei la Digi Sport a luat amploare. Vedeta a rămas la fel de modestă, astfel că se relaxează pe litoralul din România în sezonul călduros. Totuși, iarna, ea își mai îndeplinește câte o bucurie. Vedeta ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum își întreține silueta, oferind, în același timp, detalii despre viața profesională și bucuria pe care și-o împlinește în lunile geroase.
Simona Țăranu este una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune, bucurându-se de o siluetă de invidiat și un ten curat și strălucitor. Aflată la lansarea colecției de toamnă/iarnă 2022 a unui cunoscut brand, ea ne-a dezvăluit că nu este ușor să ai o piele fără de cusur atunci când faci parte din această industrie. Totuși, vedeta a punctat că demachierea este importantă și trebuie să apelăm mereu la medicul dermatolog:
“Am grijă de piele, în primul rând. În televiziune pielea are de suferit foarte mult. După acest eveniment fug la Digi, la emisiune, mi-am făcut make-up-ul de acasă. Nu este ușor să ai grijă de pielea ta. După 10 ore cu fond de ten, pudră din oră în oră, ținând cont că pielea nu are voie să lucească, ai nevoie de o întreținere specială, de un ritual de la care nu te poți abate. Demachierea este foarte importantă și nu trebuie să ne luăm după ce spun ceilalți, ci să mergem la un medic dermatolog. Îți faci o rutină, un program, folosești anumite creme pentru tipul tău de ten. Nu cumpărați nimic de pe Internet la sfaturile cuiva înainte de a întreba un medic dermatolog.”
Chiar dacă nu renunță la micile plăceri culinare, Simona Țăranu are câteva reguli de aur, încercând să nu mai mănânce nimic după ora 6. În zilele în care trișează, ea are grijă, ulterior, să revină la un stil de viață sănătos. Ea profită de salatele din sezonul călduros și evită prăjelile pentru ca silueta ei să nu aibă de suferit:
“Mănânc la evenimente, mănânc în prima parte a zilei, încerc să nu renunț la poftele culinare frecvente: pizza, paste, creme de brânză cu trufe, îmi plac foarte mult trufele. Nu mănânc după ora 6, iar dulciuri mănânc până în ora 4. Încerc să mă țin cât pot. Atunci când se întâmplă să mai trișez, ies la masă, vin de la mare, am mâncat seara pe litoral, a doua zi am grijă să mănânc ceva foarte light, poate o salată. Cât mai dietetic, fără prăjeli, gătesc mult la cuptor și profit de perioada verii. Chiar aseară, când am venit de la mare, am mers direct la magazin ca să fac piața. Mănânc brânză slabă cu roșii, ouă fierte, pește la cuptor.”
Menționând că este modestă și se relaxează pe litoralul românesc, Simona Țăranu ne-a dezvăluit ce regulă respectă în fiecare an. Vedeta de la Digi Sport are grijă să strângă bani pentru ca în fiecare iarnă să plece într-o vacanță mai exotică, în timp ce vara se bucură de câte un festival sau o escapadă la malul mării. Ea a punctat că a ales un loc de muncă unde nu simte că muncește și care i-a permis să aibă parte și de mici plăceri, în timp ce contribuie la partea financiară a familiei:
“Trebuie să te relaxezi cumva. Nu pot să zic că nu strâng bani ca să merg iarna într-o vacanță. Am făcut o regulă, iarna plecăm undeva unde este cald. Acesta a fost visul meu, să am un job unde să nu simt că muncesc. Părinții mei poate că nu s-au dus cu cea mai mare plăcere la serviciu. Cumva, am încercat să schimb asta în viața mea, să îmi impun, să îmi găsesc un job care să îmi placă și să merg cu plăcere la locul de muncă fără să simt presiune, să câștig destul de bine încât să îmi permit să îmi fac o vacanță și să particip la partea financiară a familiei. De vreo 6 ani, în fiecare iarnă, mergem undeva la soare. Nu este ieftin, dar, uneori, cu sacrificii sau fără, merită să ne facem acest moft. Vara nu țin. Mergem și în Italia, dar și pe litoralul românesc, ne mai bucurăm de un festival. Îmi place foarte mult să socializez. Încercăm chiar și în viața personală să evităm monotonia.”
Întrebată de cariera construită la Digi Sport, Simona Țăranu ne-a vorbit despre motivele care au făcut-o să rămână în echipă, chiar dacă a mai primit oferte. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa televiziunii, explicând că a muncit din greu pentru a ajunge unde se află în zilele noastre:
“Au mai fost, așa este (n.r. oferte), dar te gândești dacă proiectul respectiv ți se potrivește ca persoană. Am construit greu pentru că ești tentat în lumea aceasta să iei liftul, nu să mergi pe scări. Ești tentat să arzi niște etape doar pentru a profita de momentul de celebritate, de maximă audiență, de interes din partea tuturor. Nu am făcut asta și am luat-o pas cu pas. Au fost proiecte care nu mi s-au potrivit, au fost proiecte care mi s-au potrivit dar nu s-au concretizat într-un final. A contat echipa, televiziunea care este clean (n.r. cu o imagine curată), oamenii de la care am învățat, care au fost profesioniști. A fost o responsabilitate enormă de a te ridica aproape de nivelul lor. Oamenii, echipa, numele, brand-ul care stă în spate și faptul că te simți bine la locul de muncă, ai un cuvânt de spus. Evident, la început muncești fără pauză pentru că îți dorești să te afirmi, dar, pe parcurs, faptul că ai un cuvânt de spus și reușești să îți pui amprenta pe jurnalul tău, pe partea editorială, contează enorm.”