Am aflat secretul celor mai buni castraveți murați pentru salata de boeuf! Această rețetă trebuie pusă în practică imediat, pentru a vă asigura că o stăpâniți foarte bună, deoarece se apropie Sărbătorile de iarnă!
Așadar, gospodinele iscusite au știut mereu secretul celor mai buni castraveți murați pentru salata de boeuf, însă acum am intrat și noi în posesia acestuia și vi-l împărtășim cu plăcere. Castraveții ideali pentru salata de boeuf trebuie să fie crocanți, condimentați și gustoși, iar cei murați în saramură sunt perfecți.
Fie că îi folosim la salata de boeuf sau alături de o iahnie de fasole, gulaș de vită, ostropel de pui, pui cu smântână, tocăniță de cartofi, sau alături de o friptură de porc, vită, miel sau pui, sunt numai buni. În plus, aceștia pot avea unele beneficii pentru sănătate. Citește și Ardei umpluți cu brânză și ingrediente secrete. Rețetă delicioasă fără foc, ceva mai bun nu ai mâncat
Se spală foarte bine castraveții, apoi, se pregătesc borcane curate. Pe fundul acestora se pun frunze de țelină și mărar, după care se așază castraveții, în picioare, cât mai aproape unul de altul. Se pune mai întâi un rând, după care se continuă cu altul, până când se ajunge la gura borcanului. Foarte important este ca printre rânduri să puneți frunze și crenguțe de vișin, care să învelească castraveții. Citește și Secretul pentru ca bulionul să reziste până la un an fără să facă mucegai. Ce trebuie să faci când îl fierbi
În golurile rămase între castraveți se pot pune morcovi mici întregi ori morcovi tăiați bețișoare sau rondele, ori diferite modele, după cum aveți inspirație. La final se pun deasupra câte unul sau doi căței de usturoi și câte un ardei iute tăiat în bucăți mai mari sau în rondele, după preferință. Se adaugă și frunzele de țelină, tijele uscate de mărar, precum și rădăcina de hrean, tăiată în fâșii.