Secretul celui mai delicios frappe. Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta

Rețeta de frappe a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, astfel că ea este mai tot timpul pe drumuri. Însă atunci când este acasă, vedetei îi place foarte mult să gătească și nu ezită să împărtășească cu fanii ei toate rețetele pe care le cunoaște. Recent, soția lui Tavi Clonda le-a dezvăluit urmăritorilor ei secretul pentru cel mai delicios frappe. Iată cât de simplu se pregătește!

Cum face Gabriela Cristea frappe-ul? Arată senzațional și este foarte simplu de pregătit

Gabriela Cristea este o prezentatoare TV de succes, dar și o gospodină desăvârșită și de fiecare dată când are timp nu ezită să își răsfețe familia cu cele mai bune preparate.

Totodată, vedeta le dezvăluie și urmăritorilor ei din mediul online rețetele sale. De curând, bruneta le-a prezentat internauților rețeta ei de frappe.

”Este frappe-ul pe care îl găsești cam oriunde te-ai duce în Grecia. Este făcut mereu cu cafea solubilă și o să punem așa: două lingurițe de cafea solubilă cu vârf.

Mai avem nevoie și de zahăr, iar eu o să folosesc zahăr de cocos și o să pun trei lingurițe pentru că mie îmi place mai dulce un pic. Și în primă fază mai avem nevoie să punem doar un strop de apă pentru că trebuie să batem nesul.

O să aveți nevoie de această sculă (n.r. mixer spumă de lapte) sau dacă aveți nervi, cum făceau părinții noștri pe vremuri, frecau la nes până ieșea ce trebuie.

Punem un pic de apă fierbinte și începem să amestecăm până o să se facă o spumă. Se topește zahărul și crește în volum compoziția.

După ce am terminat de frecat ness-ul și i-am dat o consistență pe care noi o dorim, punem gheață, umplem tot recipientul cu gheață, iar la sfârșit turnăm lapte. Iată, frappe-ul nostru este gata!”, a spus partenera de viață a lui Tavi Clonda.

Citește și Gabriela Cristea a ajuns la capătul răbdării: “Nu mai pot, am dat-o afară”. Ce a pățit vedeta!

Cum prepara Gabriela Cristea frappe-ul
Cum prepara Gabriela Cristea frappe-ul

Cât costă un frappe în Grecia

Suntem deja la mijlocul lunii iulie și mulți români se îndreaptă către Grecia, una dintre cele mai căutate destinații turistice din ultimii ani, asta datorită prețurilor avantajoase și condițiilor de top oferite.

Cât a plătit un turist român pentru un șezlong, o umbrelă, un frappe și o apă în Halkidiki? Ei bine, suma îi va lăsa pe mulți fără cuvinte. Mai exact, omul a achitat doar 4 euro pentru serviciile enumerate. Suma pare ireală în condițiile în care, în Mamaia, doar șezlongul ajunge să coste undeva la 6 euro.

Citește și Lucruri pe care să nu le faci niciodată în Grecia. Sunt obiceiuri considerate normale în România, dar ilegale la ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *