Secretul Ilincăi Vandici pentru un corp tras prin inel. Cum reușește să se mențină slabă și ce mănâncă zilnic

Cum se menține Ilinca Vandici într-o formă de invidiat

Ilinca Vandici are un trup perfect iar acest lucru nu poate să nu fie observat cu ochiul liber. Vedeta poate purta orice, se simte bine în pielea sa, iar foarte multe doamne și domnișoare și-ar dori să arate astfel. Totuși, în spatele trupului său tras ca prin inel este foarte multă muncă și sacrificii. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a decis să își spună secretul pentru o imagine perfectă.

Ilinca Vandici și-a dezvăluit secretului trupului perfect

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute, iubite și urmărite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Vedeta este urmărită de foarte multe persoane, printre care majoritar sunt femei. Ea nu este doar o prezentatoare carismatică, ci și un influencer de succes. Nu s-a poziționat prea bine pe scara socială după declarațiile făcute în legătură cu fostul ei soț, însă cei care o admiră au trecut rapid peste acest episod și au continuat să fie curioase în legătură cu felul în care arată aceasta.

Frumoasa prezentatoare a fost sinceră și a evidențiat faptul că nu a obținut aceste rezultate peste noapte, ci i-a luat foarte mult timp până a fost și ea mulțumită de felul în care arată. Un lucru pe care l-a făcut și pe care încă încă îl face este acela de a merge la antrenamente. Nu lipsește des de la sala de sport, având o perioadă în care a mers chiar și zilnic, chiar dacă nu este recomandat să lăsăm corpul fără odihnă. Antrenorul ei personal are un mare merit pentru felul în care arată, deoarece a știut mereu ce antrenamente să o pună să facă.

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios. Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi”, a declarat Ilica Vandici.

Ce mănâncă Ilinca Vandici pentru a arăta atât de bine

Vedeta de televiziune nu pune accentul doar pe mișcare, ci și pe alimentație. Dieta ei este compusă din fructe, orez și carne în mare parte, pentru că o ajută să aibă un corp armonios, dar face și masaj cu bambus care vine în completarea tuturor celorlalte lucruri pe care le face pentru corpul ei.

„Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță. Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul ultimei perioade din viața mea. În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport”, a mai explicat Ilinca Vandici.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *