Fără îndoială, Carmen Brumă este una dintre cele mai frumoase femei din România. La cei 46 de ani ai săi, antrenoarea de fitness se poate lăuda cu un trup de invidiat și cu o energie debordantă. Totuși, pentru a arăta așa, iubita lui Mircea Badea face sacrificii uriașe. Vedeta face foarte mult sport și mănâncă sănătos, dar din când în când are ”dezlegare” la dulciuri și consumă tot felul de bunătăți preparate chiar de ea. Iată ce prăjitură de toamnă recomandă Carmen Brumă. Are un gust deosebit și nu afectează silueta!
Carmen Brumă nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toată lumea o cunoaște și o admiră pentru felul în care arată, așa că a ajuns să ajute și alte persoane să se mențină într-o formă fizică de invidiat.
Vedeta are chiar și propriul site, unde promovează stilul de viață sănătos și oferă în mod constant sfaturi celor care vor să arate bine și să nu aibă probleme cu kilogramele în plus.
Tot acolo, partenera de viață a lui Mircea Badea a dezvăluit modul de preparare al unei prăjituri delicioase de toamnă ce nu are foarte multe calorii. Desertul arată foarte bine și poate fi servit în zilele ploioase, când vrei să înseninezi atmosfera.
Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a o prepara: 150 de g de gutui, 190 de g de dovleac, 120 de g de mere, 10 g de unt, două linguri de caju, două linguri de stafide, un praf de sare, două lingurițe de vanilie, 100 de g de făină, 250 de ml de lapte, trei ouă, șase linguri de zahăr brun, două lingurițe de coajă rasă de portocală, o linguriță de scorțișoară, o linguriță de praf de copt și o linguriță de bicarbonat.
Citește și Ce mănâncă zilnic Carmen Brumă. 8 alimente la care a renunțat: “Trebuie evitate la cină”!
Se curăță gutuile de coajă, dovleacul și merele, apoi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari. Mai departe, se pune untul în vasul unui aparat de gătire lentă. Ulterior, acesta se pune pe foc și se lasă să se topească. Se adaugă fructele date pe răzătoare și se lasă să se înmoaie cinci minute. Se pun stafidele și nucile caju, după care se ia vasul de pe foc și se lasă deoparte.
Mai departe, se amestecă într-un bol ingredientele uscate, adică făina, un praf de sare, scorțișoara, praful de copt și bicarbonatul. De asemenea, se amestecă separat ouăle cu zahărul, vanilia, coaja de portocală și laptele. Acum, se pun ingredientele uscate peste cele lichide și se omogenizează cu un tel până se obține un aluat, fix ca cel de clătite.
”Toarnă aluatul peste fructele din crockpot, pune vasul în aparat si setează pe modul LOW, pentru 1 oră și jumătate. Îmbracă capacul cu un prosop curat de bucătărie și pune-l deasupra.
Astfel, aburii formați în timpul coacerii nu se vor scurge în prăjitură. Când este gata, răstoarnă prajitura pe un platou, las-o la răcit și apoi decoreaz-o după plac.”, mai spune Carmen Brumă pe carmen-bruma.ro.