Secretul lui Ștefan Bănică Jr. s-a aflat. Ce obișnuiește să facă pentru a-și masca imperfecțiunile, reușește să afișeze mereu un look perfect

Ce face când are o zi proastă

Scris de: Daoud Andra

19 Jun. 2023

Secretul lui Ștefan Bănică Jr. s-a aflat. Ce obișnuiește să facă pentru a-și masca imperfecțiunile, reușește să afișeze mereu un look perfect

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai doriți bărbați din România. La 55 de ani, artistul este într-o formă de zile mari, iar mulți spun, fără să exagereze, că arată la fel de bine ca atunci când s-a lansat. Cum reușește artistul să mascheze imperfecțiunile și ce face când are o zi mai proastă.

Ce face Ștefan Bănică Jr. pentru a masca imperfecțiunile

Ștefan Bănică Jr. acordă o atenție deosebită aspectului fizic și a avut întotdeauna grijă să se prezinte impecabil în fața publicului. Artistul are 55 de ani, însă nu arată cu mult diferit față de acum mai bine de 30 de ani, când a jucat în filmul ”Liceenii”. Invitat în podcastul Lianei Stanciu, actorul a recunoscut la ce trucuri apelează atunci când nu este în cea mai bună formă a sa.

Citește și: Cum arată socrul lui Ștefan Bănică. Imagine rară cu Lavinia Pîrva și tatăl ei, artista a moștenit trăsăturile de la acesta

Atunci când a venit vorba despre filtrele folosite pe social media și editarea fotografiilor, Ștefan Bănică a mărturisit că nu are nimic împotriva acestora. Cântărețul spune că, atunci când este justificată, modificarea fotografiilor nu ar trebui să fie ceva de condamnat.

”Am zile când am ochii umflați, pur și simplu umflați, mai ales de dimineață. Dacă mă duc la o emisiune dimineața, uneori port ochelari sau port ochelarii de vedere când e cazul. Dacă ești cu ochii umflați și vrei să pui o poză în care vrei să promovezi ceva, uneori îți mai faci la ochi (n.r. editezi fotografia) că e normal, e firesc.”, a spus cântărețul, în cadrul podcastului Magic Life.

Secretul lui Ștefan Bănică Jr. s-a aflat. Ce obișnuiește să facă pentru a-și masca imperfecțiunile, reușește să afișeze mereu un look perfect
Artistul apelează la ochelari de soare atunci când este obosit

”Nu fac sport”

Artistul are o meserie care presupune să fie tot timpul în fața fanilor, fie pe scena de la teatru, fie în concerte sau la televizor. Tocmai din acest motiv, Ștefan Bănică Jr. recunoaște că are grijă de aspectul lui fizic, pentru că nu se poate prezenta oricum în fața celor care îl admiră. Îl ajută să se mențină în formă și fiul său cel mic, Alexandru, care a împlinit recent 4 ani și care este extrem de activ, dar pe lângă asta mai are câteva trucuri.

Citește și: Cum s-a pozat soția lui Ștefan Bănică, la piscină, în vacanță. Imaginile cu Lavinia Pîrva i-au cucerit pe fani: “Totul e la superlativ”

”Nu e vorba de mâncat… Nu fac nimic, eu nu fac sport. Mă întrețin și cred că e important pentru mine. Da, sunt exigent cu mine și nu îmi place să dau sfaturi. E respectul față de public și condiționările pe care ți le pui singur. Dacă n-ai mai apărea pe scenă… Un artist care se urcă pe scenă are respect față de ceea ce face, față de el însuși și față de cei care vin la spectacolele lui. Și atunci te auto-obligi să păstrezi o anumită rigoare.”, a mai spus Ștefan Bănică Jr., în același podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *