Secretul pentru a debloca telefonul iubitului tău. Trucul simplu pentru a accesa acel dispozitiv care vă stârnește curiozitatea

Așa ai acces la meniul unui telefon, chiar dacă nu știi parola

Scris de: Daoud Andra

31 Oct. 2022

Secretul pentru a debloca telefonul iubitului tău. Trucul simplu pentru a accesa acel dispozitiv care vă stârnește curiozitatea

Telefonul este unul dintre obiectele personale în care nu am vrea să umble nimeni. Și totuși, curiozitatea ne împinge uneori să vrem să verificăm telefonul partenerului. Fie că este vorba despre neîncredere sau curiozitate, există momente când își dorești să poți debloca telefonul cuiva și să te uiți prin el. Există un truc care te ajută să faci acest lucru, chiar dacă nu știi codul.

Trucul secret pentru a debloca telefonul cuiva

Telefoanele inteligente au sisteme de securitate din ce în ce mai performante. Dacă în trecut puteai debloca un telefon mobil știind codul format din câteva cifre, în prezent lucrurile sunt mult mai complicate. Mulți oameni își setează opțiunea de recunoaștere facială, recunoaștere oculară sau amprentă pentru a debloca telefonul. În acest fel, se asigură că șansele ca altcineva să umble la dispozitivul mobil sunt minime.

În timp ce pentru unii este de neconceput să verifice telefonul partenerului, alții ard de curiozitate să afle ce se ascunde în el. Cei care fac parte din a doua categorie ar face orice să deblocheze, chiar și pentru câteva minute, un telefon care le stârnește curiozitatea. Dacă te afli printre aceste persoane, avem o veste bună pentru tine.

Citește și: 6 trucuri pentru a preveni ca telefonul tău mobil să consume baterie în timp ce dormi. Așa va rezista mai mult timp

Nu este nevoie să îți urmărește partenerul când doarme, pentru a-i debloca telefonul cu degetul lui, în cazul în care este nevoie de amprentă, ci o poți face într-un mod mult mai simplu, susțin internauții. O metodă care face furori pe TikTok presupune să te folosești de anumite setări ale telefonului, pentru a avea acces la meniul acestuia.

Secretul pentru a debloca telefonul iubitului tau
Un truc care te ajută să deblochezi telefonul face furori pe TikTok

Cum deblochezi un smartphone, pas cu pas

Odată ce ai pus mâna pe telefon, trebuie să tragi de bara de notificări și să dezactivezi Wi-Fi-ul și Bluetooth-ul. Pentru a face acest lucru nu ai nevoie de parolă. Apoi, mărește luminozitatea ecranului la maximum. Deși pare un detaliu inutil, este important pentru a reuși să deblochezi telefonul.

Odată setată luminozitatea la maximum, selectează ceasul și setează o alarmă care să sune peste un minut. În momentul în care sună alarma și o oprești, telefonul se va debloca și vei avea acces la meniu, fără să ai nevoie de o parolă, amprentă sau recunoaștere facială.

Cei care au văzut trucul pe TikTok și l-au încercat spun că funcționează pentru majoritatea modelelor de smartphone, indiferent de sistemul de operare. Dincolo de eficiența metodei, au existat și voci care au criticat-o. Mulți au spus că nu ar trebui niciodată să te uiți în telefonul cuiva fără acceptul lui și că, mai ales într-un cuplu, aceasta este o dovadă a lipsei de încredere în partener.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *