Pulpele de pui crocante reprezintă felul de mâncare preferat al multor persoane. Îți dorești să le prepari acasă exact ca la fast-food? Avem rețeta care te va cuceri! Vezi mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum trebuie să prepari totul.
Rețeta de pulpe de pui crocante este gata după ce parcurgi opt pași simpli. Timpul de preparare este de 20 de minute, iar cel total de 40 de minute.
Această cantitate se folosește pentru a găsit pulpe de pui pentru aproximativ opt persoane. Dacă vrei să faci o cantitate mai mare trebuie să dublezi sau so triplezi ingredientele menționate mai sus.
Pasul 1: Preîncălzește mai întâi grătarul la foc mediu spre mare.
Pasul 2: Vei avea nevoie de o pungă mai mare în care să așezi fulgii de porumb pe care să îi zdrobești cu un sucitor. Odată zdrobiți, toarnă-i într-un bol mai mare, peste care vei pune o lingură de boia de arde, o lingură de praf de usturoi, o lingură de praf de ceapă, o jumătate de linguriță de sare și o jumătate de linguriță de piper negru măcinat.
Pasul 3: Într-un bol separat amestecă două ouă cu un sfert de cap de lapte.
Pasul 4: Într-un alt bol pune o jumătate de cană de făină.
Pasul 5: Ia cele opt pulpe de pui pe care, pe rând, le vei înmuia în bolul în care este făina. Scutură excesul rămas, apoi scufundă-le în amestecul de ouă, iar la final în cel de fulgi de porumb.
Pasul 6: Pune cele opt pupe de pui acoperite pe o farfurie și repetă procesul până când toate pulpele sunt trecut prin fiecare amestec din boluri și acoperite îndeajuns de bine.
Pasul 7: Pulverizează grătarul cu spray de gătit, apoi așează pulpele pe el pentru a le găti pentru aproximativ 20-25 de minute. Este nevoie să le întorci din când în când pentru a deveni de culoare aurie și să fie gătite corespunzător.
Pasul 8: Pentru a te asigura că este gătită în întregime carnea poți folosi un termometru pentru carne. Dacă nu ai un grătar, le poți face și la cuptor, la 200 de grade pentru 25-30 de minute.