Secretul pentru a obține pulpe de pui crocante. Ies mai bune ca la fast-food, ce trebuie să adaugi de fapt

Ai nevoie de doar câteva ingrediente
Secretul pentru a obține pulpe de pui crocante. Ies mai bune ca la fast-food, ce trebuie să adaugi de fapt

Pulpele de pui crocante reprezintă felul de mâncare preferat al multor persoane. Îți dorești să le prepari acasă exact ca la fast-food? Avem rețeta care te va cuceri! Vezi mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum trebuie să prepari totul.

Rețetă de pulpe de pui crocante. Se pregătesc în opt pași simplu

Rețeta de pulpe de pui crocante este gata după ce parcurgi opt pași simpli. Timpul de preparare este de 20 de minute, iar cel total de 40 de minute.

Ai nevoie de:

  • 8 pulpe de pui
  • 1 cană de fulgi de porumb
  • 1 lingură de paprika
  • 1 lingură de praf de usturoi
  • 1 lingură de praf de ceapă
  • o jumătate de linguriță de sare
  • o jumătate de linguriță de piper negru măcinat
  • o jumătate de cană de făină
  • 2 ouă la temperatura camerei
  • un sfert de cană de lapte la temperatura camerei
  • spray de gătit

Această cantitate se folosește pentru a găsit pulpe de pui pentru aproximativ opt persoane. Dacă vrei să faci o cantitate mai mare trebuie să dublezi sau so triplezi ingredientele menționate mai sus.

Vezi și – Secretul celor mai gustoase pulpe de pui. Numai așa le vei prepara de acum înainte. Rețeta face furori

Cum se prepară:

Pasul 1: Preîncălzește mai întâi grătarul la foc mediu spre mare.

Pasul 2: Vei avea nevoie de o pungă mai mare în care să așezi fulgii de porumb pe care să îi zdrobești cu un sucitor. Odată zdrobiți, toarnă-i într-un bol mai mare, peste care vei pune o lingură de boia de arde, o lingură de praf de usturoi, o lingură de praf de ceapă, o jumătate de linguriță de sare și o jumătate de linguriță de piper negru măcinat.

Pasul 3: Într-un bol separat amestecă două ouă cu un sfert de cap de lapte.

Pasul 4: Într-un alt bol pune o jumătate de cană de făină.

Pasul 5: Ia cele opt pulpe de pui pe care, pe rând, le vei înmuia în bolul în care este făina. Scutură excesul rămas, apoi scufundă-le în amestecul de ouă, iar la final în cel de fulgi de porumb.

Pasul 6: Pune cele opt pupe de pui acoperite pe o farfurie și repetă procesul până când toate pulpele sunt trecut prin fiecare amestec din boluri și acoperite îndeajuns de bine.

Pasul 7: Pulverizează grătarul cu spray de gătit, apoi așează pulpele pe el pentru a le găti pentru aproximativ 20-25 de minute. Este nevoie să le întorci din când în când pentru a deveni de culoare aurie și să fie gătite corespunzător.

Pasul 8: Pentru a te asigura că este gătită în întregime carnea poți folosi un termometru pentru carne. Dacă nu ai un grătar, le poți face și la cuptor, la 200 de grade pentru 25-30 de minute.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *