Secretul relației dintre Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Sunt împreună de 27 de ani VIDEO EXCLUSIV

Monica Davidescu: „Două ore suntem altcineva”.

Scris de: Daoud Andra

24 Oct. 2022

Secretul relației dintre Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Sunt împreună de 27 de ani VIDEO EXCLUSIV

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează un cuplu de mai bine de 27 de ani. Cei doi sunt parteneri în viața reală și uneori și pe scenă, unde joacă împreună într-o piesă de teatru. Ca orice relație de durată, și aceasta are un secret pe care Monica Davidescu l-a dezvăluit în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică.

Relația dintre Monica Davidescu și Aurelian Temișan are un secret

Monica Davidescu este invitata Danei Săvuică, în ediția cu numărul 33 a emisiunii Ego Life. Ea și soțul ei, Aurelian Temișan, formează un cuplu de mai bine de 27 de ani și au împreună o fiică. Cei doi sunt parteneri și pe scenă, pentru că joacă împreună într-o piesă de teatru, la TNB.

Deși unii ar putea crede că te poți plictisi să fii alături de partener și acasă, și la locul de muncă, în ceea ce privește actoria nu este deloc așa. Dimpotrivă, spune Monica Davidescu: este exact lucrul care îi apropie pe ea și pe soțul ei.

„Să știi că și pentru noi a merge la teatru, chiar dacă noi suntem pe scenă, înseamnă evadarea din cotidian și două ore suntem altcineva, avem alte gânduri, alte sentimente și chiar ne încărcăm de energie.”, i-a mărturisit Monica Davidescu Danei Săvuică.

„Da, deci să înțeleg că ăsta este secretul…”, a spus, la rândul său, moderatoarea emisiunii.

„S-ar putea, nu știu, n-aș putea să definesc un secret anume al fericirii, dar cred că faptul că lucrăm împreună și că încercăm să facem în așa fel încât produsul finit, cel pe care noi încercăm să-l arătăm publicului, să fie întotdeauna pe gustul publicului.”, a mai mărturisit actrița.

Secretul relatiei dintre Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Sunt impreuna de 27 de ani
Monica Davidescu și Cristina Dubinciuc sunt invitatele Danei Săvuică în emisiunea Ego Life

Monica și Aurelian, protagoniști în piesa „Eu te cred, dar tu mă minți”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă în piesa „Eu te cred, dar tu mă minți”. Spectacolul este o adaptare a piesei „La Menteuse” și este o comedie savuroasă, pusă în scenă la Teatrul Național București. Pe lângă cei doi soți, din distribuție mai fac parte Alexandra Sălăceanu, Cosmin Vîrjeu, Anca Dinicu și Letiția Vlădescu.

În cei 27 de ani de când formează un cuplu, cei doi actori s-au susținut întotdeauna reciproc. De-a lungul timpului, cei doi au jucat împreună, dar au și cântat împreună. Aurelian Temișan și-a provocat soția să iasă din zona de confort și să cânte alături de el, în diferite ocazii.

Anul trecut, cei doi au înregistrat un colind împreună, alături de fiica lor, Dora. Monica și Aurelian au cântat pentru prima dată împreună în piesa „Chicago” și de atunci au mai avut parte de evenimente la care au făcut duet. Actrița recunoaște însă că nu se simte în elementul ei atunci când trebuie să cânte și că preferă oricând să joace teatru.

Pe Monica Davidescu o puteți urmări în ediția a 33-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza luni, 24 octombrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro și pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *