Semne că un bărbat nu te mai iubește. 10 gesturi prin care îşi arată indiferenţa

Sentimentele, ca și multe alte lucruri, se erodează în timp. De aceea, atunci când ești parte într-un cuplu trebuie să îți cucerești mereu partenerul. Să vă reîndrăgostiți mereu unul de altul.
Semne că un bărbat nu te mai iubește. 10 gesturi prin care îşi arată indiferenţa

Din păcate, dragostea veșnică declarată la începutul relației nu este întotdeauna chiar veșnică. Nu întotdeauna funcționează așa. Uneori, sentimentele dispar și nu mai pot fi regăsite. Câteva semne că un bărbat nu te mai iubește, însă lui nu ar trebui să fie ignorate.

Ar fi grozav dacă un bărbat te-ar iubi mereu ca în prima zi, dar asta nu se va întâmpla. Nici măcar căsătoria nu mai este o garanție că dragostea va continua să înflorească. Nimeni nu vrea, dar relațiile se uzează dacă nu le hrănești cu dragoste.

Sunt unele lucruri pe care un bărbat le face atunci când își dorește serios o femeie. Dar când nu o vrea, face alte lucruri. Și nu e doar el vinovat pentru asta. În general, ambii parteneri contribuie la răcirea relației.

Dar gesturile pe care le face – sau nu le mai face – atunci când nu te mai iubește ar trebui să te pună pe gânduri. Când un bărbat încetează să se gândească la tine cu dragoste, nu mai comunică la fel de mult ca înainte. Nu se mai uită la tine, nu face gesturi de dragoste, nu face glume, nu te sărută la fel de des ca înainte. Bărbatul acela s-a schimbat, nu te mai iubeşte ca înainte.

Dar gândește-te tu cum ai contribuit la asta. Poate că nici tu nu te mai îngrijești ca la început, nu mai strălucești, nu mai aduci nimic nou în relația ta.

Să petreceți timp împreună și în liniște nu este o problemă, dacă există comunicare non-verbală. Dar dacă nu există mici detalii, nu există comunicare. Acesta este un semn clar că dragostea scapă în relația ta. Este timpul să treci peste comoditate, să te schimbi, să strălucești și să-l faci să-ți acorde mai multă atenție. Nu-l învinovăți. Puterea ta de a schimba lucrurile este în tine.

Zece semne că un bărbat nu te mai iubește

  1. Când un bărbat nu mai iubește o femeie, nu se simte confortabil în preajma ei, pleacă. Găsește scuze pentru a petrece mai puțin timp cu tine.
  2. Dacă nu își mai cere scuze pentru greșelile sale și nu remediază problemele, nu te mai iubește.
  3. Dacă nu te mai poți distra cu el, este un semn clar că dragostea scapă din relația ta.
  4. Când nu mai vorbește normal, ci este sec răspunde monosilabic, este timpul să activezi alarma că poate nu te mai iubește.
  5. Când un bărbat nu mai iubește o femeie ca înainte, orice îl poate face inconfortabil și îl irită.
  6. Când nu se mai gândește la tine, nu mai depune niciun efort în îmbunătățirea relației.
  7. Când un bărbat nu mai iubește o femeie ca înainte, el este rece și inabordabil. Îl vei simți distant, deși e lângă tine.
  8. Dacă partenerul tău nu te mai caută și nu-ți spune unde este sau ce face, nu-i mai pasă de tine.
  9. Dacă bărbatul tău nu mai vrea relații intime pasionale cu tine, este un semn de avertizare.
  10. Un bărbat care nu iubește o femeie nu o respectă și o critică pentru orice. Dacă nu are considerație pentru ea, dacă nu o mai ajută, nu o mai iubește, potrivit amortusbesos.com.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.3 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *