Semnificația lunii octombrie în numerologie. Ce trebuie să faci pentru a avea succes la afaceri și în bani VIDEO EXCLUSIV

Numerologul Adam Stavarache a explicat ce urmează
Semnificația lunii octombrie în numerologie. Ce trebuie să faci pentru a avea succes la afaceri și în bani VIDEO EXCLUSIV

Luna octombrie a acestui an vine cu un situații mai puțin așteptate. Numerologul Adam Stavarache a explicat la Ego Life ce ne așteaptă și care este sfatul lui pentru a depăși mai rapid orice tip de obstacol al acestei luni.

Adam Stavarache: „Luna octombrie aduce multe compromisuri”

Potrivit numerologului, luna octombrie a acestui an este despre compromisuri. Adam Stavarache susține că oamenii trebuie să învețe să treacă și prin astfel de experiențe. În caz contrar, nu vor ști niciodată care este calea corectă a unei situații sau a unei realități.

„Luna octombrie aduce multe compromisuri. Cumva oamenii trebuie să învețe compromisul. Compromisul este calea de mediere, de cumva viața fără un compromis nu aduce pace, armonie. Luna octombrie aduce atât compromisuri plăcute, cât și neplăcute, iar oamenii trebuie să învețe să treacă prin această experiență. Dacă nu treci prin această experiență a compromisului, nu știi exact 100% care este calea corectă a unei situații sau a unei realități”, a spus Adam Stavarache.

Cu ce fel de compromisuri se vor confrunta oamenii în octombrie 2023

Adam Stavarache spune că luna octombrie va fi atât despre compromisuri plăcute, cât și mai puțin plăcute. Ideea de bază a ceea ce va urma să se întâmple este trecerea printr-o astfel de experiență. De ce? Deoarece luminează conștiința și îi va ajuta pe oameni să ajungă la un alt nivel de trezire spirituală a sufletului lor.

„Viața îți cere compromisuri în diferite zone, plăcute sau neplăcute. Ideea este, așa cum am spus, trebuie să înveți să treci prin această experiență, pentru că această experiență îți luminează conștiința și te duce la alt nivel de trezire spirituală a sufletului tău. Practic, în momentul în care tu faci un compromis, spre exemplu la locul de muncă, spui că vii de la ora 9:00, dar tu nu vii la ora 9:00, un exemplu banal, și șeful te așteaptă la ora 9:00 în momentul acela se creează o relație toxică pentru că nu se respectă niște reguli. Asta vreau să înțelegeți prin luna octombrie când mă refer la compromis. Adică toate regulile sunt foarte bine stabilite și dacă nu sunt îndeplinite pot să apară foarte multe situații neplăcute”, a mai explicat Adam Stavarache.

Vezi și – Matricea relației de cuplu. Cum funcționează. Numerologul Adam Satavarache știe ce parteneri sunt sortiți să fie împreună

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Aceasta se difuzează în fiecare miercuri, la ora 20:00 pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *