Semnificația specială pe care o are anul 2023, în numerologie. Este considerat un număr unic și foarte puternic

Scris de: Dana Cazacu

02 Jan. 2023

Semnificația specială pe care o are anul 2023, în numerologie. Este considerat un număr unic și foarte puternic

Iată ca am intrat deja în noul an, iar potrivit specialiștilor, 2023 are o semnificație deosebită în numerologie. Se pare că vom fi pregătiți să ne atingem toate țelurile și se ne încredem mai mult în spiritualitate. Conform numerologilor, 2023 este considerat a fi un număr unic și foarte puternic.

Semnificația specială pe care o are anul 2023, în numerologie

Pentru a înțelege mai bine semnificația anului 2023, înainte de toate trebuie să analizăm fiecare cifră în parte. Mai precis, numărul 2023 este format din cifrele 0, 2 și 3, dar și din numerele 20 și 23.

Specialiștii în numerologie susțin că cifra 0 simbolizează unitatea, intuiția și eternitatea, dar și începutul unei călătorii spirituale. Pe de altă parte, cifra 2 reprezintă echilibrul, prosperitatea, armonia, munca echipă și parteneriatele. Ei bine, cifra 3 are o strânsă legătură cu comunicarea, creativitatea, comunicarea și optimismul.

Dacă adunăm toate cifrele numărului 2023, rezultă cifra 7. Numerologii spun că această cifra simbolizează spiritualitatea, intuiția, individualismul și perfecțiunea. Numerele 20 și 23 reprezintă recunoștința față de divinitate, schimbarea, progresul și creșterea.

Semnificația specială pe care o are anul 2023, în numerologie. Este considerat un număr unic și puternic
Semnificația specială pe care o are anul 2023, în numerologie. Este considerat un număr unic și puternic

Semnificația anului 2023. Ești pregătit să îți atingi obiectivele

Conform celor de la yourtango.com, din punct de vedere numerologic, anul 2023 are un potențial ridicat de a aduce satisfacții. Ești pregătit să îți atingi toate obiectivele și chiar să îți dorești altele noi.

Se pare că în 2023 vom găsi mai ușor adevărul, armonia și pacea. Asta dacă vom dărui și vom fi mai buni cu cei din jurul nostru. Este recomandat să stăm totuși departe de negativitatea și să ne concentrăm asupra realizărilor noastre și a echilibrului interior.

De ce este unic numărul 2023? Ei bine, cifra 2 o regăsim de două ori și de trei ori în combinații de numere (20, 23, 202). Experții în numerologie susțin că o cifră care se repetă de mai multe ori ar fi un de trimis de divinitate. Așadar, cifra 2 ne vorbește despre credința noastră. Tocmai de aceea este bine să cerem ajutor divinității, atunci când considerăm că este necesar.

Potrivit sursei citate anterior, energia anului 2023 ne va ajuta să primim semnele potrivite pentru a ne atinge potențialul. Nu trebuie să ne gândim prea mult la decizii. În schimb, este recomandat să facem ce ne spune inima. Anul care tocmai a început ne va ajuta să ne concentrăm lumii noastre interioare, însă trebuie să acordăm o atenție sporită intuiției noastre din viața de zi cu zi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.2 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *