Semnul divin pe care l-a primit Emily Burghelea înainte de accident. ”Am avut o premoniție”. Ce a văzut influencera pe geamul mașinii

Emily Burghelea: ”A fost Însuși Dumnezeu”

Scris de: Daoud Andra

03 Jul. 2024

Emily Burghelea a fost implicată într-un accident grav de circulație, în timp ce se afla în vacanță. Mașina care le ducea la aeroport pe ea și pe nașa ei s-a izbit frontal de un tir care staționa pe stradă. Creatoarea de conținut spune că, cu câteva secunde înainte de impact, a avut o presimțire sumbră.

Emily Burghelea a presimțit accidentul?

În urmă cu câteva zile, Emily Burghelea a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla în Mauritius. Soțul și copiii ei ajunseseră la aeroport, pentru a se întoarce în țară, iar Emily se îndrepta împreună cu nașa ei spre aeroport, cu un taxi. La un moment dat, mașina lor s-a izbit frontal de un tir care era staționat pe carosabil. Fiind noapte, șoferul nu l-a observat la timp și nu a reușit să evite impactul.

Vezi și: Emily Burghelea a trecut prin momente de groază. Vedeta s-a ales cu răni după ce a fost implicată într-un accident rutier grav

Creatoarea de conținut a filmat chiar momentul impactului, iar apoi le-a povestit celor care o urmăresc pe Instagram prin ce a trecut. Plină de vânătăi și de umflături, Emily a avut nevoie de îngrijiri medicale și, după cum a declarat chiar ea, este un miracol că a scăpat cu viață. Influencera spune că, cu puțin timp înainte de impact, a avut o presimțire și și-a imaginat un înger în fața mașinii.

”Înainte de impact am avut o premoniție și mi-am imaginat un înger alb care-și deschide aripile în fața mașinii noastre… Cred că acela a fost Însuși Dumnezeu care ne-a protejat și ne-a călăuzit și ne-a dat putere și ne-a dat viață ca eu să pot scrie acum, aici, Slavă Domnului! Dumnezeu există și face minuni! Noi suntem dovada vie”, a scris Emily, pe Instagram Stories.

Mesajul publicat de influenceră

Cum s-a întâmplat accidentul

Taxiul care le ducea pe Emily Burghelea și pe nașa ei la aeroport a făcut accident cu 5 minute înainte de a ajunge la destinație. Creatoarea de conținut a mai povestit că nașa ei și-a pierdut cunoștința după impact, după care a fost în stare de șoc.

”Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin, parcat în mijlocul străzii.

Citește și: Ce studii are Emily Burghelea și ce meserie ar fi vrut să aibă. Regretă că nu a ales această facultate: „Toată viața mea mi-am dorit asta” VIDEO EXCLUSIV

Am început să zic ‘Tatăl Nostru’ și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, striga doar ‘Where is my son’, un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată”, a adăugat creatoarea de conținut.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *