Semnul divin primit de Laura Cosoi înainte de a naște. ”Am știut că va face parte din viața noastră”. Ce a făcut actrița cu câteva ore înainte de a deveni mamă din nou

Ce a spus vedeta despre mama ei

Scris de: Daoud Andra

31 Jul. 2024

Semnul divin primit de Laura Cosoi înainte de a naște. ”Am știut că va face parte din viața noastră”. Ce a făcut actrița cu câteva ore înainte de a deveni mamă din nou

La două zile după ce a devenit mamă, Laura Cosoi a povestit pe Instagram cum a fost experiența nașterii celei de-a patra fetițe pentru ea. Actrița a mărturisit că a primit un semn din partea micuței, cu mult înainte să fie însărcinată.

Laura Cosoi, despre cea de-a patra naștere

În noaptea de duminică spre luni, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Aida. Micuța s-a născut natural și a avut 4100 g și 54 cm la naștere, după cum a dezvăluit fericita mămică.

Cu doar câteva ore înainte de a intra în travaliu, vedeta a mers la biserică împreună cu soțul ei și s-a gândit cât de frumos ar fi să nască într-o zi de duminică. Noaptea, cea de-a patra fiică a ei a venit pe lume. Actrița a povestit că a știut că o va naște și o va boteza Aida, după ce în urmă cu doi ani a visat-o.

Vezi și: Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante după ce a adus pe lume al patrulea copil. Ce mesaj a transmis vedeta pe rețelele sociale

”Duminică dimineață eram la slujbă și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: ‘Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfântă de duminică’. Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm. Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetiță noastră și că se numește Aida.

Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă ‘dar’, ‘reîntâlnire’, ‘a ajuta’, ‘fericire’. Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri… Aida este ‘copilul dar’ și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece”, a scris actrița, pe Instagram.

Laura Cosoi a născut al patrulea copil. ”Binecuvântarea vieții noastre”. Ce nume a primit bebelușul
Laura Cosoi a născut a patra fetiță

”Mami, te simt”

Actrița are însă și o suferință în suflet, pentru că mama ei nu a mai apucat să își cunoască cea de-a patra nepoțică. Mama vedetei s-a stins în luna decembrie, însă Laura Cosoi apucase să îi spună că este însărcinată și că va avea încă o fetiță.

Vezi și: Laura Cosoi, despre al patrulea copil: „Cred că în mintea mea a fost ideea că sunt înaintată în vârstă și nu se va întâmpla” VIDEO EXCLUSIV

”Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim! Te iubim, Aida! Vă iubim, Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzică vieții noastre! Mami, te simt”, a mai scris proaspăta mămică, pe internet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *