Sfârșit crunt al lui Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei Rădulescu. Prin ce a trecut în ultimul an de viață, boala cumplită de care suferea

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit
Sfârșit crunt al lui Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei Rădulescu. Prin ce a trecut în ultimul an de viață, boala cumplită de care suferea

Primul soț al Mihaelei Rădulescu, Bogdan Rădulescu, a murit la începutul acestui an. Omul de afaceri a suferit timp de un an de cancer pancreatic, boală care l-a făcut să devină de nerecunoscut. Din păcate, acesta nu a avut multă lume alături de el în ultimele clipe. Diva de la Monaco nici nu a aflat de acest eveniment tragic.

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a fost răpus de o boală cruntă

Bogdan Rădulescu a murit la 56 de ani, măcinat o lungă perioadă de una dintre cele mai nemiloase boli, cu care omenirea încă se luptă, și anume cancerul pancreatic. Fostul partener al divei de la Monaco și-a cheltuit și ultimii bani pe medicamentele și tratamentele necesare tratării bolii, însă mdicii l-au informat că orice efort este în zadar iar deznodământul va fi unul trist, indiferent de eforturile făcute. Boala era atât de avansată încât nici nu se mai putea ține pe picioare.

Mihaela și Bogdan Rădulescu au fost căsătoriți din 1989 și până în 1991. La acea vreme, Mihaela Țiganu, pe numele ei de fată, avea doar 20 de ani. Mariajul a ținut foarte puțin, zvoninduse că șatena s-ar fi îndrăgostit de altcineva. Totuși, aceasta nu a renunțat niciodată la numele de familie preluat de la Bogdan Rădulescu, absolvent de IEFS și pasionat de canotaj. Nici când a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior ori cu Elan Schwartzenberg nu și-a schimbat numele de familie. După divorț, cei doi foști parteneri ar fi rămas în relații bune, dar în ultimii ani nu au mai ținut legătura deloc.

Bogdan Rădulescu a fost condus pe ultimul drum de doar câteva persoane

Din cazua problemeleor de sănătate, Bogdan Rădulescu a început să o ducă prost și cu banii. Cei de care mai dispunea s-au dus pe tratamente, iar oamenii din jurul său s-au împuținat și ei. Doar câțiva prieteni i-au rămas alături în ultimele clipe ale vieții, ba chiar și după, fiind și cei care s-au ocupat de înmormântarea acestuia.

„A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au declarat apropiații lui Bogdan Rădulescu, potrivit Click.ro.

Aceste persoane au încercat să o anunțe și pe Mihaela Rădulescu de decesul fostului său soț. Mesajul i-a fost trimis pe Instagram, însă nu a fost văzut de către vedetă, astfel nu și-a făcut apariția nici la ceremonia de înmormântare. De asemenea, nici mama lui Bogdan Rădulescu nu a putut participa, din cazua problemelor personale de sănătate.

„Mama lui Bogdan are și dumneaei probleme de sănătate și nu a putut fi prezentă la înmormântare. Ne-am ocupat noi. Am încercat să fim alături de el, din păcate, și pe ultimul drum. Așa e viața”, au mai spus apropiații afaceristului trecut în neființă pe 30 ianuarie 2023.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *