Silvia Stanciu, despre întâlnirea cu Johnny Depp: “Am fost cazată tot acolo, între noi era doar un culoar!”. Trebuia să joace alături de marele actor, la un moment dat VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre producătorii de la Hollywood

Silvia Stanciu, prezentatoarea Loteriei Române, nu s-a dedicat doar televiziunii, implicându-se atât în muzică, cât și în actorie. Aceasta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre faptul că, la un moment dat, putea să joace alături de Johnny Depp. Ba chiar, ea l-a întâlnit pe marele actor de la Hollywood cu mulți ani în urmă.

Silvia Stanciu, despre Johnny Depp

Silvia Stanciu a fost căutată pentru un proiect în care ar fi jucat Johnny Depp, însă acesta nu s-a mai ținut. Prezentatoarea de televiziune a fost dezamăgită pentru că nu a fost alături de marele actor la filmări, însă ne-a dezvăluit că l-a văzut, în realitate, în Paris, însă nu s-a apropiat de acesta, fiind extrem de emoționată:

“M-am întâlnit și cu actori americani pe platou! Cea mai mare provocare ar fi fost să joc alături de Johnny Depp! A fost un proiect care s-a propus și unde ar fi trebuit să joc prin Castel Film, dar nu s-a făcut! Au fost emoții mari. Era și un actor din Prison Break. Ar fi fost ceva extraordinar! Dezamăgită total am fost, îți dai seama! (n.r. pentru că nu s-a mai desfășurat proiectul)

L-am văzut pe Johnny Depp o singură dată, la hotelul Ritz din Paris. Am fost cazată tot acolo, între noi era doar un culoar! El era în capătul celălalt al culoarului. N-am vrut nici măcar să mă duc acolo, să îl deranjez! Știi cum este, nu vrei să fii invadat de fani!

Totuși, l-am văzut de aproape. Atunci încă nu fusesem în situația aceasta, era mult prea devreme! (n.r. totul s-a desfășurat înainte de proiectul pe care ar fi trebuit să îl aibă împreună) Nici actriță nu eram pe atunci, dar fană am fost mereu!”

Citește și Daniel Nuță se pregătește pentru a cuceri Hollywood-ul. „Fac cursuri de accent limba engleză”. Ce planuri mari are VIDEO EXCLUSIV

Își dorește să joace alături de actorii de la Hollywood

Totuși, Silvia Stanciu își dorește, în continuare, să joace alături de actorii de la Hollywood. Prezentatoarea Loteriei Române a explicat că există o șansă ca producătorii să filmeze diferite proiecte în România pentru a căuta actori din țară:

„Eu îmi doresc! (n.r. să joace alături de actori de la Hollywood) Singura noastră șansă este ca producătorii să vină să facă filme în România. Am fost și la Hollywood puțin. Oricare dintre noi poate să meargă și să încerce și acolo, doar că este un sacrificiu foarte mare pe care îl faci cu viața ta. Trebuie să renunți la viața de aici și să mergi acolo!

Singura șansă este ca producătorii mari să vină aici și să aibă și roluri dedicate românilor! Noi vorbim altfel limba engleză și nu ne pot da decât roluri mici! Nu ar fi fost un rol foarte mare, dar nici foarte mic! (n.r. rolul din proiectul unde participa Johnny Depp) Era un rol semnificativ, aveam replici, era un personaj care avea o evoluție în film.”

Citește și Vedeta TV cu care s-a iubit Dan Matei Agathon, deși era mai tânără cu 30 de ani decât el. Sigur nu știai asta

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *