Simona Gherghe, pe patul de spital. Imaginea care a îngrijorat fanii, ce a pățit vedeta de la Antenă VIDEO

Prezentatoarea a ajuns la un spital de boli infecțioase

Scris de: Daoud Andra

12 Jun. 2024

Simona Gherghe, pe patul de spital. Imaginea care a îngrijorat fanii, ce a pățit vedeta de la Antenă VIDEO

Simona Gherghe și-a îngrijorat fanii, după ce a apărut pe internet cu o perfuzie în mână, pe patul de spital. Vedeta a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș, unde a primit îngrijiri medicale.

Ce se întâmplă cu Simona Gherghe

Prezentatoarea de la ”Mireasa” este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează zilnic conținut și împărtășește cu fanii ei atât momentele plăcute, cât și pe cele mai puțin plăcute. Așa s-a întâmplat și miercuri dimineața, când Simona Gherghe a publicat o imagine cu care și-a îngrijorat urmăritorii.

Vedeta de la Antena 1 s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în venă. Simona Gherghe a ajuns la camera de gardă de la Matei Balș, unde a primit îngrijiri medicale. Prezentatoarea TV nu a spus pentru ce problemă a ajuns la spital, ci a scris în dreptul fotografiei doar că era o zi foarte aglomerată, însă problema de sănătate i-a stricat planurile.

Vezi și: Adevărul motiv pentru care Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct, după 9 ani. Ce condiție a pus pentru a rămâne la emisiune

”Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta…”, a scris ea, pe Insta Stories. Nu este prima dată când prezentatoarea de la ”Mireasa” ajunge la Matei Balș. Anul trecut, ea a mai fost internată în spitalul de boli infecțioase, însă cu băiețelul ei, Vlad, care a avut nevoie de tratament pentru o afecțiune virală.

Simona Gherghe, pe patul de spital. Imaginea care a îngrijorat fanii, ce a pățit vedeta de la Antenă
Fotografia publicată de vedeta Antena 1

Cu ce probleme s-a confruntat vedeta în trecut

În urmă cu ceva timp, Simona Gherghe povestea în mediul online că a avut probleme de sănătate în timp ce se afla în vacanță în Dubai. O amețeală puternică a făcut-o să cheme medicul hotelului pentru a o consulta. Vedeta era convinsă că este din cauza anemiei, însă s-a dovedit a fi vorba despre o problemă la ureche.

Vezi și: Cum arăta Gabriela Firea în tinerețe. Puțini își amintesc aceste imagini cu ea, Simona Gherghe și Alessandra Stoicescu dansând la TV

”Totul a început în vacanță când m-am trezit cu o amețeală foarte puternică, nu mi s-a întâmplat niciodată. Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic, nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Aveam senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului. Mi-a făcut o perfuzie pentru amețeală, mi-au făcut analize de sânge.

Până m-am întors în țară au continuat aceste senzații de amețeli, am vorbit cu medicii și m-au trimis la ORL, pentru că mi-au spus că este foarte posibil să aibă treabă cu urechea. Otoliți, asta a fost problema și dacă se deplasează îți dau stările astea de vomă și amețeli”, a mărturisit Simona Gherghe, în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *