Simona Halep, apariție de zile mari la TV. Cum s-a îmbrăcat sportiva, detaliul rar care a captat atenția tuturor

Prima apariție a sportivei, după victoria de la TAS

Scris de: Daoud Andra

08 Mar. 2024

Simona Halep a bifat o victorie importantă, prin decizia dată de TAS în procesul de dopaj. Tribunalul de la Lausanne i-a diminuat suspendarea de la 4 ani la 9 luni, ceea ce înseamnă că sportiva se poate întoarce pe teren. La scurt timp după decizia primită, Halep a dat un interviu la televizor, iar apariția sa i-a uimit pe cei care au văzut-o.

Prima apariție a Simonei Halep, după victoria de la TAS

Simonei Halep i s-a făcut dreptate în dosarul de dopaj. După audierea din luna februarie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, astfel că sportiva poate participa din nou la competiții. După victoria de la Lausanne, Halep a bifat prima apariție TV, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Îmbrăcată cu o rochie neagră scurtă și pantofi stiletto, sportiva a uimit audiența.

Un detaliu pe care telespectatorii l-au remarcat a fost machiajul purtat de jucătoarea de tenis în emisiune. Simona Halep optează cel mai des pentru un look natural și rar apare machiată. Sportiva a purtat, de data aceasta, un make-up cu eyeliner negru și ruj într-o nuanță naturală.

Citește și: Simona Halep a spus clar care a fost rolul lui Patrick Mouratoglou, în scandalul de dopaj: “O greșeală pe care am plătit-o scump”

”O seara în care mi-am exprimat trăirile cu voce tare pentru prima dată. Și sper că prin emoția mea am putut să transmit mulțumirile mele tuturor celor care m-au susținut în această perioadă dificilă emoțional.”, a scris Simona pe Instagram, în dreptul câtorva fotografii din platou.

Simona Halep radiază de fericire după victoria de la TAS

Simona Halep, despre procesul de dopaj

Sportiva este nerăbdătoare să revină pe terenul de tenis și a obținut un wild card, pentru a participa la turneul de la Miami. Jucătoarea de tenis va merge în SUA pentru turneul organizat între 19 și 31 martie. Halep era suspendată din octombrie 2022 și, potrivit deciziei date de TAS, interdicția de a participa la turnee de tenis a expirat în iulie 2023. Chiar dacă a câștigat procesul, sportiva recunoaște că în continuare îi este greu să vorbească despre acest subiect.

”Foarte greu să încep să vorbesc despre acest subiect, dar la momentul acela aveam foarte mule gânduri. cuvântul mi-a ieșit fără să mă gândesc prea mult. Aşa m-am simțit în momentul acela pentru că ştiam că nu am făcut nimic greșit. Ştiam că am respectat tenisul întotdeauna. Niciodată nu mi-a trecut prin cap să fac aşa ceva. Nu mi-a sugerat nimeni sa fac aşa ceva niciodată, iar ce simt eu pentru tenis era prea departe ca să merg cu gândul să fac aşa ceva.(…)

Citește și: Cine a fost prima iubire a Simonei Halep. “Tatăl ei l-a concediat când a simțit că e ceva între ei”. Puțini știu de povestea lor

Când a venit decizia de 4 ani a fost liniște totală , nu am avut ce să spunem şi eu am fost profund afectată în interior. Parca a venit un tunel în care nu am mai văzut nicio lumină. Am avut un moment când m-am gândit că se poate termina totul şi 4 ani a însemnat enorm pentru mine, dar cel mai dureroasă parte a fost că ştiind adevărul aveam senzația că nu o să pot să dovedesc că este un sistem care parcă nu vrea să ajungă la dreptate la adevăr.

Dar nu mi-am pierdut speranța. Mai ales că am primit toate mesajele de pe social media. Nu sunt prea activă dar am citit toate mesajele şi atunci am avut aşa un boost de energie şi am spus că o să dovedesc. Iar părinţii mei mi-au spus mereu că binele învinge întotdeauna aşa că am crezut în el.”, a mărturisit ea, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3 CNN.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *