Simona Halep, declarații tulburătoare. Își dorește să revină în tenis, dar dacă nu va reuși, se va retrage și vrea copii

Simona Halep, fostul lider mondial în tenis, a vorbit recent despre direcția pe care o va lua viața sa, exprimându-și dorința de a reveni la un nivel competitiv în sport, dar și despre perspectiva de a-și întemeia o familie dacă nu va mai reuși să performeze pe teren.

Simona Halep își dezvăluie planurile de viitor

Într-un interviu acordat publicației Wearetennis, Halep a reflectat asupra perioadei dificile prin care a trecut și a recunoscut că viitorul o sperie într-o anumită măsură:

„I-am spus fratelui meu, acum câteva luni, că mă sperie viitorul. Niciodată nu am fost așa, pentru că în tenis te antrenezi astăzi pentru ziua de mâine. Dar, după această experiență prin care am trecut, sunt puțin speriată. […] Vreau să mă întorc pe teren. Acesta este viitorul apropiat. Vreau să performez, să fiu destul de aproape de ceea ce am fost, dacă pot. Dacă nu mai pot, aș vrea copii. Acesta este viitorul pe care mi-l doresc: să am copii, să am o familie.”

Când va reveni Halep pe terenul de tenis

Halep a abordat și subiectul revenirii sale în tenis după suspendare, comparând experiența cu o „eliberare” și subliniind cât de greu i-a fost să fie departe de sportul pe care îl iubește.

„A fost uimitor. Precum o eliberare. […] Nu am putut nici să mă duc să asist la meciurile de tenis. Acesta a fost cel mai dificil lucru,” a explicat ea, adăugând că restricțiile impuse au fost resimțite ca o pedeapsă nedreaptă.

În același timp, speculațiile legate de o relație cu un om de afaceri cu o avere impresionantă au fost urmate de declarațiile Simonei Halep care nu au făcut nicio referire directă la acest aspect, preferând să se concentreze asupra carierei și viitorului său personal.

Halep, care ocupă în prezent locul 1.132 în clasamentul WTA, a subliniat că este determinată să revină în topul mondial, dar este deschisă și posibilității de a se retrage pentru a se dedica vieții de familie, un plan pe care îl consideră o alternativă fericită la continuarea carierei sale sportive.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *