Simona Halep, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu Toni Iuruc: “E mai în vârstă, îmi înţelege toanele”

Simona Halep se simte împlinită în plan personal, iar recent a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia ei cu Toni Iuruc.
Simona Halep, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu Toni Iuruc: “E mai în vârstă, îmi înţelege toanele”

Simona Halep, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu Toni Iuruc. Dubla câștigătoare de Grand Șlem îi este extrem de recunoscătoare omului alături de care a ales să își petreacă tot restul vieții pentru suportul pe care i-l oferă în carieră. Sportiva spune că ea și soțul ei se potrivesc perfect și își doresc ca în viitor să aibă mai mulți copii.

Simona Halep, dezvăluiri despre căsnicia cu Toni Iuruc: „Sunt fericită de când l-am întâlnit”

Simona Halep a vorbit despre relația pe care o are cu Toni Iuruc. Fostul lider mondial a mărturisit că soțul ei îi oferă tot sprijinul necesar pentru a evolua tot mai mult în carieră. Totodată, sportiva a dezvăluit cât de mult contează pentru ea faptul că Toni Iuruc o însoțește de câte ori are ocazia în turneele la care participă.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.”, a explicat jucătoarea noastră de tenis.

Își dorește mai mulți copii

Simona Halep nu a ascuns niciodată faptul că își dorește să aibă copii. Însă în momentul de față a ales să își continue cariera, urmând ca pe viitor, după ce se va retrage din activitatea profesională să devină mămică.

„Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin,. Am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a mai spus Simona Halep, pentru Tennis Majors.

A câștigat primul său meci alături de antrenorul Patrick Mouratoglou

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a debutat cu victorie clară în turneul de la Madrid împotriva chinezoaicei Shuai Zang (33 de ani, 39 WTA), scor 6-2, 6-3. Este primul meci jucat de fostul lider mondial sub comanda lui lui Patrick Mouratoglou.

La finalul partidei, grecul a ținut să o felicite pe Halep pentru prestația sa.

„Primul meci al unei noi colaborări este întotdeauna unul special. Nu puteam cere un debut mai bun. Care ar trebui să fie numele echipei noastre, apropo?”, a scris Mouratoglou pe Twitter.

În turul doi, românca va întâlni o adversară de un alt calibru. Simona Halep o va înfrunta pe iberica Paula Badosa (24 de ani, 2 WTA).

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *