Singura imagine cu Andreea Bănică și mama ei care a scăpat pe internet. Mesajul copleșitor al artistei: “Viața a luat-o prea repede de lângă mine”

Vedeta și-a pierdut mama când avea 23 de ani

Scris de: Daoud Andra

08 Mar. 2024

Andreea Bănică a rămas fără ambii părinți când era foarte tânără. De când este, la rândul ei, mamă, vedeta recunoaște că simte lipsa mamei sale mult mai acut. În luna martie, în care celebrăm femeile și mamele, artista a publicat câteva imagini din arhiva personală și un mesaj de dor pentru mama sa.

Andreea Bănică, mesaj copleșitor pe internet

La 23 de ani, când era pe culmile succesului, Andreea Bănică a suferit o pierdere uriașă pe plan personal. Mama artistei s-a stins din viață, din cauza unui cancer esofagian, la doar doi ani după ce și tatăl ei murise. Cântăreața i-a simțit lipsa din ce în ce mai acut, mai ales după ce a devenit, la rândul ei, mamă.

Deși au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, rana provocată de moartea mamei sale nu s-a închis nici acum pentru Andreea Bănică. În fiecare an, în luna martie, artista își amintește mai mult ca niciodată de cea care i-a dat viață și a crescut-o. De curând, vedeta a simțit nevoia să îi dedice mamei sale o postare pe rețelele de socializare. A publicat și câteva fotografii din arhiva personală, atât cu ea și copiii ei, cât și cu ea și mama sa, din copilărie.

Citește și: Andreea Bănică face educație financiară cu fiica ei, Sofia: „M-am supărat foarte tare”. De ce o pune să muncească de la 14 ani VIDEO EXCLUSIV

”A fi mamă este împlinirea supremă pentru mine. În luna martie, luna femeii, îmi amintesc cu mare dor de mama, cea care m-a învățat cum să fiu, la rândul meu, mamă. Viața mi-a luat-o prea repede de lângă mine și ne-a răpit multe clipe fericite pe care le puteam avea, însă nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde, că m-a învățat să am grijă de mine și de sănătatea mea, pentru a avea grijă și a le oferi toată dragostea mea celor din jur.

Aceleași sfaturi le transmit și eu copiilor mei și pun prevenția pe primul loc, pentru a fi unii alături de alții cât mai mult timp! #MulțumescMama pentru că datorită ție sunt o femeie împlinită, dar gândindu-mă la tine, mă simt aceeași fetiță cu bucle blonde care îți oferea cu emoție și toată dragostea, mărțișorul ca vestitor al primăverii”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

Andreea Bănică și mama sa

Mărturisiri emoționante despre pierderea tatălui

Andreea Bănică a avut o legătură deodebită cu ambii părinți. Cu doi ani înainte de a o pierde pe mama sa, artistei i-a murit tatăl, în urma unui accident stupid. Ea nu poate uita ziua în care părintele ei s-a prăpădit și a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre acel moment, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Andreea Bănică este în doliu. Vestea decesului a devastat-o: “Rămâi cu bine, micuțul meu”

“Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă.

Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la Casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată”, a mărturisit solista, în emisiunea “La cină”, de la Digi 24.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *