Singurul loc din casă în care să pui coji de portocală pentru noroc la bani și în iubire. Alungă tot ghinionul

Singurul loc din casă în care să pui coji de portocală pentru noroc la bani și în iubire. Alungă tot ghinionul

Feng Shui este o disciplină ancestrală care se concentrează pe armonizarea mediului înconjurător în locuințe, având scopul de a permite fluxul de energie benefică pentru locuitorii acestora. În conformitate cu credințele și tradițiile din Feng Shui, există un singur loc în casă unde se spune că punerea cojilor de portocală atrage norocul în dragoste, dar și prosperitatea financiară.

Unde poți să adaugi cojile de portocală

Ei bine, Feng Shui-ul este o filozofie chinezească străveche, cu o istorie de peste 3.500 de ani, care se concentrează pe armonizarea energiei individului prin organizarea și orientarea spațiilor în care își desfășoară activitățile cotidiene, cum ar fi locuința și locul de muncă.

Acest concept derivă din cuvintele chineze „feng,” care se traduce ca „vânt” sau „aer,” și „shui,” care înseamnă „apă.” În plus, „shui” se referă la aspecte fizice precum drumurile, străzile, clădirile și mediul tangibil, în timp ce „feng” implică o dimensiune mai abstractă și intangibilă.

Citește și: Ce culoare trebuie să fie mobila din casă pentru a atrage abundența. Sfaturi Feng Shui pentru a avea noroc la bani

Locul ideal pentru a adăuga cojile de portocală în casă, în scopul de a atrage norocul în dragoste și prosperitatea financiară în viața ta, este dormitorul. De asemenea, plasarea cojilor de portocală sub perna din dormitorul tău se spune că poate contribui la armonizarea energiilor pozitive și la creșterea vibrațiilor pozitive în sfera relațiilor și a bunăstării financiare.

Ritual pentru a accentua beneficiile cojilor de portocale

Din perspectiva principiilor Feng Shui, cojile de portocală sunt considerate ideale pentru a fi folosite în ritualuri cu scopul de a atrage abundența în locuință, conform informațiilor furnizate de Cienradios.com.

Citricele, cum ar fi portocalele, sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a atrage energiile benefice și de a alunga orice influențe negative sau perturbatoare care pot interfera cu armonia și prosperitatea într-un spațiu. Astfel, ele sunt adesea utilizate în practicile Feng Shui pentru a îmbunătăți fluxul de energie pozitivă și pentru a promova bunăstarea în casa sau locuința respectivă

În plus, portocală este considerată a fi un instrument eficace pentru a atrage iubirea, creativitatea, precum și bogăția și prosperitatea în conformitate cu principiile Feng Shui.

Vezi și: Ce trebuie să așezi lângă ferestrele din casă pentru a atrage banii. Trucuri și sfaturi Feng Shui

Forma sa rotundă și culoarea portocalie sunt asociate cu soarele și focul, doi factori care, de asemenea, emit vibrații pozitive.

Pentru a folosi cojile de portocală în scopul atragerii abundenței, este recomandat să le tai în bucăți foarte mici sau să le razi și să le așezi într-un vas de aromaterapie.

Poți, de asemenea, să adaugi câteva picături de ulei esențial de mentă pentru a intensifica efectul. După aceea, aprinde vasul, așa cum obișnuiești, și permite mirosului să se răspândească în fiecare cameră din locuința ta.

Pe măsură ce aroma se extinde în toate spațiile, concentrează-te asupra dorințelor tale personale și ale familiei tale. Coaja de portocală nu doar că emană o aromă plăcută, ci simbolizează și energia pozitivă și prosperitatea care pot fi aduse celor dragi sau ție însuți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *