Smiley și Gina Pistol au părăsit România. Au luat-o și pe Josephine cu ei: “Am reușit”

Smiley și Gina Pistol au părăsit România. Au luat-o și pe Josephine cu ei: “Am reușit”

Smiley și Gina Pistol au luat o pauză și au plecat într-o vacanță de vis împreună cu fiica lor. Cuplul și-a dorit să se bucure de o destinație la malul mării, astfel că au ales cu grijă Grecia pentru escapada lor. Acolo, se bucură de delicatese uimitoare și de vremea minunată, făcând din această vacanță o experiență de neuitat.

Smiley și-a dus fetele în vacanță

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria de divertisment din România, iar recent, au decis să-și petreacă o vacanță în Grecia, însoțiți de fiica lor, Josephine.

Chiar dacă vremea s-a răcorit ușor, temperatura încă este plăcută pentru plajă, așa că cei doi au profitat de moment și au ales să se bucure de o escapadă la malul mării.

Fie că este vorba despre litoralul românesc sau cel grecesc, această perioadă este perfectă pentru o escapadă de câteva zile. La fel, au considerat și cele două vedete și au profitat de moment pentru se relaxa și distra în familie.

Bagaje numeroase și zbor întârziat

Ei bine, nu totul a decurs fără probleme, iar părinții au avut multe bagaje cu ei pentru a se asigura că micuței lor nu-i lipsește nimic. Zborul a avut o întârziere, dar în cele din urmă experiența a meritat din plin.

Cei doi au ales să-și petreacă vacanța în Grecia, însoțiți de fiica lor, Josephine, iar pe pagina sa de Instagram, Smiley le-a împărtășit fanilor săi cum a decurs călătoria.

Ce a avut de spus artistul

Bagajele numeroase au fost o parte esențială a pregătirilor, iar Gina Pistol s-a asigurat că totul este în ordine pentru fiica lor înainte de a se îndrepta spre aeroport. Cu toate că zborul a avut o întârziere de 40 de minute, atmosfera a fost relaxată și au profitat de timpul petrecut împreună.

După aterizare, au închiriat o mașină pentru a ajunge mai rapid la locul de cazare și au pornit spre Agios Nikolaos, unde au planificat să petreacă câteva zile, iar dacă vacanța tocmai a început, Smiley și Gina au mers direct pe plajă și s-au delectat cu delicii culinare grecești.

”După ce toată lumea a terminat cu vacanțele, am reușit și noi să ne luăm, în sfârșit, o vacanță în trei. Am împachetat cât pentru șase. A fost destul de ușor. Ne-am îmbarcat cu întârziere de doar 40 de minute, zborul a fost lin și aterizarea la fel. Țin să menționez să avionul era plin de familii cu copii, o grădiniță întreagă. O fi perioada când cei mici migrează în țările calde. Am închiriat și o mașină și am ajuns în Agios Nikolaos unde suntem cazați.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *