Soacra mea îmi cere bani pentru a avea grijă de nepoata ei. Tupeul ei mi se pare scandalos

Sunt foarte dezamăgită de ea!
Soacra mea îmi cere bani pentru a avea grijă de nepoata ei. Tupeul ei mi se pare scandalos

Soacra mea vrea bani ca să aibă grijă în continuare de fiica noastră. 12 ani am trăit în armonie cu soțul meu. Deși nu am rămas însărcinată repede, asta nu ne-a afectat căsnicia. După o serie de tratamente lungi și dureroase, medicul ginecolog mi-a dat cea mai frumoasă veste: sunt gravidă!

Soacra mea a reușit să mă enerveze

Fericirea noastră a devenit completă odată cu venirea pe lume a îngerașului nostru, Denisa. Amândoi lucrăm cu normă întreagă, eu fiind nevoită să mă întorc devreme la birou pentru că nu a avut cine să mă înlocuiască.

Acea perioadă a coincis cu pensionarea soacrei mele, care s-a oferit să aibă grijă de bebelușa noastră de 10 luni. La început, oferta ne-a încântat pe amândoi până când, în timpul unei discuții, soacra a îndrăznit să ne ceară bani. Cererea ei m-a șocat, având în vedere că i-am creat toate condițiile, nu duce lipsă de nimic, pensia e destul de bună pentru o femeie singură. În momentul ăla am văzut negru în fața ochilor și i-am spus soacrei mele să plece din casă.

Vezi și Soacra mea vrea să-mi ia copilul. Sunt în divorț de fiul ei și caută să o înfieze pe fiica mea

Vrea bani ca să aibă grijă în continuare de fiica noastră

Cum îndrăznește să-mi ceară bani pentru a petrece timp prețios cu nepoata ei? Îmi amintesc că bunica ne privea pe mine și pe sora mea ore întregi fără să ceară nimic în schimb, iar soacra ce face?

Soțul meu nu este de acord cu mine. Radu crede că mama lui are tot dreptul să ceară o remunerație, deoarece fără oferta ei, ne-ar fi foarte greu să ne lăsăm copilul pe mâna unei străine. Chiar și așa, tupeul soacrei mele mi se pare incredibil! Relația mea cu ea s-a răcit destul de mult, am scurtat vizitele și nu-mi mai face plăcere să o sun.

De sărbători am preferat să fac toată mâncarea singură, fără să apelez la sfaturile ei. Sunt foarte dezamăgită de atitudinea ei și tind să cred că noi două nu vom mai fi niciodată apropiate ca înainte. Obișnuiam să îi spun aproape totul, însă acum abia mai schimbăm o vorbă.

Citeștee și Mă cert cu soțul din cauza soacrei. Răutatea ei nu are limite, parcă vrea să ne vadă despărțiți

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *