Sora lui Donald Trump a murit. Avea 86 de ani

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a fostului președinte american Donald Trump și fost judecător federal, a murit, potrivit unor surse citate de ABC News. Aceasta avea 86 de ani. Femeia a fost descoperită în apartamentul ei în jurul orei 4 dimineața.

Sora lui Donald Trump a murit

Maryanne Trump Barry, sora cea mai mare a fostului lider de la Casa Albă, Donald Trump, a încetat din viață la vârsta de 86 de ani. Din primele informații, aceasta a murit în casa ei din Manhattan și a fost găsită la primele ore ale dimineții de luni, 13 noiembrie.

Cine a fost Maryanne Trump Barry

Maryanne Trump Barry a fost judecător federal și procuror. Sora miliardarului american Donald Trump a fost selectată de către președintele Ronald Reagan să facă parte din Curtea Federală Districtuală din New Jersey în 1983. Ulterior, ea a fost numită de Bill Clinton la Curtea a 3-a de Apel în 1999. Berry s-a pensionat în 2019.

Retragerea lui Maryanne Trump Barry a survenit pe fondul unei anchete deschise pentru a stabili dacă a încălcat regulile de conduită judiciară prin comiterea unei fraude fiscale, în urma unei investigații The New York Times.

Potrivit jurnaliștilor americani, fostul președinte Donald Trump și frații săi au folosit scheme fiscale pentru a-și crește moștenirile. În acest sens, un formular ce prezenta o contribuție de un milion de dolari venită de la o companie deținută de familia mogulului ar fi jucat un rol vital în descoperirea presupusei fraude. Deoarece s-a pensionat, investigația asupra lui Barry s-a încheiat, iar acuzațiile au fost retrase.

Trei dintre cei patru frați ai lui Donald Trump au murit. Robert, fratele său cel mic, a decedat în august 2020 , la vârsta de 71 de ani. Fred Trump Jr. a murit în urma unui atac de cord la doar 42 de ani, în septembrie 1981.

Relația miliardarului cu sora lui mai mare a fost încordată spre sfârșitul președinției lui Trump, când nepoata lor, Mary, a relatat în cartea sa cum Maryanne își bătea fratele mai mic.

Sursa foto: Profimedia

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *