Sorana Cîrstea, surprinsă în brațele lui Ion Țiriac Jr. Este pentru prima dată când sunt văzuți așa, imaginea a scăpat pe internet FOTO

Cum o alintă afaceristul pe iubita lui

Scris de: Daoud Andra

12 Jun. 2024

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. formează un cuplu de câțiva ani, dar se afișează foarte rar împreună pe rețelele de socializare. În weekend, afaceristul a publicat o fotografie cu el și jucătoarea de tenis, iar descrierea i-a luat pe mulți prin surprindere. Cum s-au afișat cei doi.

Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea s-au afișat împreună

După ce a divorțat de Ileana Lazariuc, fiul lui Ion Țiriac a început o relație cu Sorana Cîrstea. Cei doi formează un cuplu de câțiva ani, însă sunt foarte discreți în privința aparițiilor publice. Se afișează rar împreună pe internet, iar atunci când o fac, este o ocazie specială.

Zilele trecute, jucătoarea de tenis și iubitul ei au mers împreună la o petrecere, iar Țiriac Jr. a simțit nevoia să imortalizeze momentul. A făcut o fotografie împreună cu iubita lui și a publicat-o pe Instagram Stories. În imagine, Sorana poartă o rochie albă, cu broderie, și zâmbește larg, în timp ce Țiriac Jr. o ține în brațe. Afaceristul a optat pentru un outfit lejer, cu bermude și cămașă din mătase, de la un brand cunoscut.

Vezi și: Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr., schimb de mesaje superbe. Dovada că relația lor a trecut la alt nivel

Atât ipostaza în care s-au afișat cei doi, cât mai ales descrierea i-a uimit pe mulți. ”With little miss sunshine” (n.r. ”cu raza mea de soare”), a scris Țiriac Jr., în dreptul fotografiei. La rândul ei, sportiva a repostat fotografia pe contul ei.

Imaginea publicată de afacerist

Sorana ia o pauză de la tenis

Jucătoarea de tenis în vârstă de 34 de ani a fost eliminată, la finalul lunii mai, în primul tur de la Roland Garros. După eliminare, ea a declarat că se confruntă cu o problemă la călcâi de câteva luni și că trebuie să ia o pauză, pentru a se recupera.

Vezi și: Ce avere are Sorana Cîrstea. Suma uriașă pe care a câștigat-o sportiva în 2023

”E destul de complicat pentru că, pentru a-mi reface călcâiul, trebuie să iau pauză o lună și nu pot să fac asta pentru că sunt în mijlocul sezonului. Am această problemă din februarie și deja sunt un pic obosită pentru că nu sunt 100% de câteva luni și nu e ușor să mă antrenez și, neantrenându-mă cum trebuie, nu sunt nici la meciuri la nivelul la care mi-aș dori. Dar astea fac parte din sport, din tenis, și probabil voi lua pauză acum, vedem cât de lungă va fi pauza în următoarea perioadă”, a declarat atunci Sorana Cîrstea, potrivit Eurosport.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *