Soția lui Jorge, apariție de senzație în costum de baie la aproape 50 de ani. Chiar artistul a convins-o să pozeze așa

Soția lui Jorge și-a uimit admiratorii cu o apariție de senzație la plajă
Soția lui Jorge, apariție de senzație în costum de baie la aproape 50 de ani. Chiar artistul a convins-o să pozeze așa

Soția lui Jorge, apariție de senzație în costum de baie la aproape 50 de ani. Artistul și-a dus familia într-o vacanță pe litoralul turcesc și a împărtășit cu fanii momentele frumoase petrecute alături de soție și copii. După o muncă de lămurire asiduă, Jorge și-a convins în cele din urmă partenera să facă o poză cu el în costum de baie, pe care a postat-o ulterior pe rețelele de socializare. Iar aprecierile au curs cu miile.

Soția lui Jorge, apariție de senzație în costum de baie la aproape 50 de ani

Lui Jorge îi place să își țină la curent fanii cu momentele speciale din viața lui, iar una dintre ultimele sale postări a făcut furori printre urmăritori.

El și familia lui au plecat într-o vacanță de 5 stele în Belek, Turcia, acolo unde se bucură de apa cristalină a Mării Mediterane, plamieri și soare din plin.

În una dintre cel mai recente postări, el apare la plajă alături de soția lui, Ramona, iar fanii le-au apreciat condiția fizică de invidiat. Însă cele mai multe complimente le-a primiti Ramona, desigur, care la cei aproape 50 de ani arată incredibil.

„Abia am convins-o să facă poză cu mine în costum de baie. Dați cu ❤️”, a scris artistul în dreptul fotografiei. Iar fanii nu au contenit din a-i oferi soției sale complimente.

“E superbă!”, “O femeie frumoasă!”, “Arată bestial!”, “E păcat să stea ascunsă, e prea frumoasă, și arată bombă” –  au scris fanii.

Jorge și soția sa, în vacanță, în Turcia

„Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?”

Jorge a povestit recent cum a decurs momentul cerereii în căsătorie a Ramonei. El a mărturisit că evenmientul s-a petrecut într-un moment de cumpănă pentru ei, când erau pe punctul de a se despărți.

„Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”, a povestit artistul în viva.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *