Soția lui Nosfe a rupt tăcerea. A recunoscut acum prin ce a trecut după moartea artistului

Mădălina Crețan măsrturisește cum a fost perioada de doliu
Soția lui Nosfe a rupt tăcerea. A recunoscut acum prin ce a trecut după moartea artistului

Soția lui Nosfe a decis să spună ce sentimente au încercat-o și prin ce a trecut cu adevărat după moartea partenerului său. Darius Vlad Crețan, pe numele său real, a murit la doar 37 de ani, în urma unui infarct. El nu a lăsat în urmă doar milioane de fani îndurerați, ci și o soție și un copil care nu știu încotro să o mai apuce în viață, odată rămase singure.

Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante despre viața de după Nosfe

Moartea lui Nosfe a șocat pe toată lumea, acesta fiind în plină ascensiune și la o vârstă foarte fragedă pentru a i se curma viața. La doar 37 de ani, artistul a plecat la cele veșnice din cauza epuizării care s-a transformat într-un infarct fatal.

Mădălina, partenera de viață și mama fiicei sale, a primit sprijin și susținere de la toți cei care au lucrat și l-au cunoscut pe Nosfe. Ea a mărturisit că a fost dărâmată de dispariția soțului său, ajungând să nu se mai îngrijească nici de aspectul fizic și nici de sănătate.

„Unul dintre cele mai puternice motoare ale mele este ea. Story time, sau utopie time: În primele 2 luni după ce Darius a migrat către o lume mai bună, nu-mi mai păsa de nimic. Nu-mi păsa dacă am unghii neîngrijite, dacă miros sau nu frumos, dacă am păr sau nu pe mine, dacă arăt sau nu bine în hainele pe care le pun pe mine, dacă sunt grasă sau slabă, mă îmbrăcam exclusiv în hainele lui, de la boxeri pănă la șosete, pijamale, mi-aș fi pus și încălțările dacă mi s-ar fi potrivit”, și-a început ea mesajul postat pe rețelele de socializare.

Cum și-a reveni Mădălina după decesul soțului

După două luni de suferință, Mădălina și-a dat seama că ea este exemplul pe care îl va urma fiica ei, astfel că trebuie să își revină la forma de dinainte de tragedie, chiar dacă cu pași mici.

„Și la un moment dat m-a abordat pe insta un salon de beauty care mi-a propus un barter pentru unghii. Și primul instinct a fost să nu accept. Și în timp ce mă pregăteam să răspund mi-am ridicat ochii și am văzut-o pe ea. Fetiță! Fetița mea, a noastră, care urmează să fie o femeie, și efectiv am simțit că îmi dă cineva o palmă după ceafă și îmi urlă în cap: “Mădălino, copila asta o să crească femeia pe care o vede în tine! Ce îi dai?” Și de acolo, încet încet, am început să pun make-up, să am grijă din nou de mine, puțin câte puțin în fiecare zi. De la sport, mâncare până la aspectul fizic”, a continuat Mădălina.

După ce fiica ei a văzut că tânăra ei mamă începe să își revină, Mădălina a primit un imbold și mai mare, cea mică fiind motivul pentru care încearcă să uite de suferință și să o crească așa cum știe că și-ar fi dorit și Nosfe.

„Nu vreau, și asta am știut mereu, ca la 20-30 ani ai ei să se uite în spate și să își amintească de mama ei ca fiind o legumă care a zăcut pe canapea o viață întreagă. Iar momentele în care se uită la mine cu ochii mari și îmi zice “Mami, ce frumoasă ești!” îmi hrănesc sufletul cum foarte puține lucruri o mai fac azi. Copiii sunt oglinzile noastre, sau copiii sunt planșele albe de desen care vin în viața noastră pe care împreună cu ei, noi, părinții, trebuie fără scuze, să așezăm culori și forme. Și în primii ani de viață, poate chiar și mai târziu, culorile și formele pe care noi îi ghidăm/ajutăm să le pună pe planșa lor albă îi vor transforma în oamenii care vor fi pentru tot restul vieții”, și-a încheiat mesajul soția lui Nosfe.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *