Soția lui Ștefan Bănică a pozat în costum de baie. Imaginile cu Lavinia Pîrva fac furori pe internet: “Adevărată zeiță!”

De ce iubește Lavinia Pîrva marea

Lavinia Pîrva se bucură din plin de vacanță! Soția lui Ștefan Bănică Jr s-a fotografiat în costum de baie și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Artista în vârstă de 38 de ani se menține într-o formă de invidiat!

Lavinia Pîrva s-a pozat în costum de baie. “Nu există sfârșit pentru aventurile pe care le putem avea”

Lavinia Pîrva și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu câteva fotografii făcute în vacanță. Artista în vârstă de 38 de ani poartă un costum de baie de culoare verde și pozează exact ca un fotomodel. Imaginile au strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii cu complimente.

“Trăim într-o lume minunată, plină de frumusețe, farmec și aventură. Nu există sfârșit pentru aventurile pe care le putem avea dacă le căutăm cu ochii deschiși.”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul imaginilor din vacanță.

“Adevărată zeiță / Ce norocos este Ștefan / Un corp superb, felicitări! / Lavinia, ești foarte frumoasă”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor.

De ce iubește Lavinia Pîrva marea: “Nu m-aș plictisi nici într-o sută de veri de plajă și de mare”

Lavinia Pîrva se află în vacanță departe de România. Soția lui Ștefan Bănică Jr a ales să meargă într-o zonă unde este foarte cald, pentru a se bucura de plajă și mare. Recunoaște că niciodată nu s-ar plictisi să stea acolo, unde se poate bucura de razele soarelui și de apa mării.

„Marea… acest loc minunat care ne face să ne simțim ca niciun alt loc. Unde soarele îți încălzește pielea, apa mării te răcorește și vântul îți încâlcește părul. Lumina specială de pe malul mării, culoarea albastră de nedescris a mării sau oceanului, atmosfera specială a plajei , toate ne încântă și ne fac să visăm la mare atunci când concediul s-a terminat… Și ne dorim să ne întoarcem cât se poate de repede înapoi. Nu m-aș plictisi nici într-o sută de veri de plajă și de mare”, a scris Lavinia Pîrva pe pagina sa imediat cum a ajuns în vacanță.

Vezi și – Cum arată Lavinia Pîrva, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Soția lui Ștefan Bănică a făcut publice imaginile

Lavinia Pîrva și Ștefan bănică Jr, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz

Lavinia Pîrva și Ștefan bănică Jr formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi artiști au devenit părinți în anul 2019. Atunci  artista l-a adus pe lume pe Alexandru. Cei doi preferă să țină totul departe de ochii curioșilor. Și nunta lor a avut loc în mare secret. Au organizat totul în Bulgaria, acolo unde le-au fost alături doar câteva persoane foarte apropiate.

Chiar dacă și-au oficializat relația în anul 2017, zvonurile spuneau că formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva au recunoscut că sunt împreună după șase luni de la divorțul dintre artist și Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *