Soția lui Vali Vijelie, reacție vehementă după ce partenerul ei a fost surprins în compania altei femei: “Din acest moment fiecare își vede de viața lui”

Reacția soției lui Vali Vijelie despre infidelitatea manelistului!

Deși de-a lungul anilor a încercat să fie un cântăreț de muzică de petrecere discret, escapadele secrete ale lui Vali Vijelie au tot ieșit la iveală. Cea mai recentă dintre acestea este cea cu o tânără brunetă. Cei doi au fost surprinși într-o benzinărie din Capitală, iar, la un moment dat, manelistul chiar a atins-o pe femeie pe posterior. Cum a reacționat soția artistului la vederea imaginilor? Carmen Rusu a fost cât se poate de tranșantă!

Prima reacție a soției lui Vali Vijelie, după ce manelistul a călcat din nou pe bec

Vali Vijelie se află într-un nou scandal amoros! Celebrul cântăreț de muzică de petrecere și-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică alături de o tânără brunetă.

Acesta a fost suprins de paparazzi Cancan în timp ce o aștepta pe femeie într-o benzinărie. Ajunsă la destinație, tânăra a urcat în autoturismul manelistului, dar nu înainte ca acesta să o atingă pe posterior.

Ulterior, cei doi au ajuns la un complex rezidențial din zona Pipera. De altfel, acolo şi-au petrecut noaptea. Vezi imaginile cu Vali Vijelie și amanta sa AICI!

”Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Din nefericire pentru artist, însă, fotografiile au ajuns și la soția lui, Carmen Rusu, cu care are patru copii, Florin, Rafi, Nuțu și Cati. La vederea acestora, femeia a răbufnit și a decis să se despartă de manelist.

Totuși, Carmen Rusu a precizat că nu va divorța oficial, iar asta doar pentru confortul financiar al său și al copiilor săi. ”Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei.

De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni.

Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a mărturisit partenera de viață a lui Vali Vijelie, conform celor de la Fanatik.ro.

Citește și Olimpia Melinte, pe același platou de filmare cu Vali Vijelie. ”Ne-am dat unul altuia încredere” VIDEO EXCLUSIV!

Vali Vijelie nu este la prima abatere

Cântărețul de manele a mai înșelat-o și în trecut pe Carmen Rusu, însă femeia a ales să treacă cu vederea totul de dragul copiilor săi.

De data aceasta, însă, partenera din acte a artistului a fost foarte tranșantă și a spus că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu manelistul de care, totuși, nu divorțează.

În trecut, Vali Vijelie a vorbit despre infidelitate. El susținea că toţi bărbaţii îşi înşeală partenerele, dar mulți dintre ei nu recunosc.

”Știi că e o vorbă: care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt. Din punctul meu de vedere noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc.” , a declarat, acum ceva timp, artistul.

Citește și Cu ce se ocupă fiica lui Dan Bursuc, la 25 de ani: „Îi spun să nu o ia ca pe un reproș, ci ca pe o construcție”. Producătorul recunoaște că are mari pretenții de la ea VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *