Soțul Otiliei Bilionera a obținut viza de România, dar artista și-a schimbat planurile. ”Mă retrag!”

Soțul Otiliei Bilionera a obținut viza de România, dar artista și-a schimbat planurile. ”Mă retrag!”

Otilia Bilionera, cunoscută publicului larg datorită hitului său internațional „Bilionera”, trece printr-o perioadă de schimbări importante atât în viața personală, cât și în planurile sale pe termen lung. Artista, care a devenit celebră datorită succesului muzical, a declarat în cadrul unui interviu acordat Playtech.ro că intenționează să se mute definitiv în Turcia, țara de origine a soțului său, Bekir Alin. Acesta a reușit recent să obțină viza pentru a veni în România, iar Otilia a oferit detalii despre planurile lor de viitor și despre drumul lor comun.

Otilia Bilionera se pregătește să se mute definitiv în Turcia

Prezentă la gala iSucces, unde a fost premiată pentru realizările sale, Otilia a dezvăluit că soțul ei, Bekir Alin, va ajunge în România în doar câteva zile. Acesta a obținut viza după ce artista l-a însoțit la Ambasadă, pentru a se asigura că totul va decurge fără probleme. Vedeta a subliniat că, de această dată, prezența ei a făcut diferența, deoarece funcționarii români au recunoscut-o imediat și au facilitat procesul.

„Soțul este în Turcia, dar vine vineri! În sfârșit vine în țară. Stăm câteva zile în România, apoi plecăm în Egipt pentru că am câteva concerte acolo. Ulterior, o să stăm puțin în Turcia, dar o să ne întoarcem la sfârșitul lui noiembrie înapoi. A rezolvat cu viza! Am fost cu el de această dată, iar cei de la viză m-au recunoscut și i-au dat viza pe 6 luni! Nici nu am mai stat la coadă, nimic! Erau foarte încântați că am ajuns la ei și s-a rezolvat imediat. Cei de la viză sunt români de-ai noștri și m-au recunoscut, da!”, a povestit Otilia.

Planuri mari pentru viitor

Pe lângă rezolvarea situației legate de viza soțului său, Otilia a vorbit și despre intențiile sale de a părăsi România și de a se stabili în Turcia. Aceasta a dezvăluit că își petrece deja o mare parte a verii acolo, datorită numeroaselor concerte, și că planurile de viitor includ mutarea definitivă în țara unde se află și familia sa prin alianță.

„Nu neapărat. (n.r. nu le este greu la distanță) Mie îmi place libertatea și sunt o singuratică de fel. De multe ori simt nevoia să fiu singură, îmi place să fiu singură! Nu o să fie nicio problemă, el va putea să își obțină viza foarte ușor și eu oricum mă duc în Turcia. Pe timpul verii stau numai acolo pentru că am foarte multe concerte. Totuși, cred că în viitorul apropiat o să mă mut în Turcia, o să fac și pasul acesta când o să termin aici treaba. Când mai îmbătrânesc puțin, mă retrag acolo, unde se află și familia prin alianță”, a spus Otilia.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Anca Țurcașiu a divorțat după 22 ani de fostul soț. Mesajul pe care vedeta l-a transmis pe rețelele sociale

Artista a precizat că această decizie nu este motivată de dificultăți legate de distanță sau de provocările întâmpinate în menținerea unei relații la distanță, ci mai degrabă de preferința sa pentru libertatea pe care o simte atunci când se află în Turcia.

Dragostea și cariera: un echilibru delicat

Otilia Bilionera a reușit să își construiască o carieră muzicală de succes la nivel internațional, datorită hitului „Bilionera” și altor piese care au cucerit topurile din diverse țări. Totuși, dragostea a găsit-o în Turcia, unde l-a cunoscut pe Bekir Alin, bărbatul cu care și-a unit destinele și alături de care își dorește să își construiască viitorul. Deși mulți s-ar gândi că o astfel de relație implică o adaptare complexă, Otilia vede lucrurile diferit și preferă să păstreze o perspectivă optimistă asupra viitorului lor împreună.

„Sincer, îmi iubesc țara, dar îmi place mult mai mult în Turcia! Da, mă leagă familia mea, dar oricum ei nu stau în București, ci în Suceava, unde pot să îi vizitez. Acesta este planul meu de viitor, să mă mut în Turcia”, a explicat vedeta, subliniind că relațiile cu cei dragi din România nu vor fi afectate de decizia sa.

Cariera în muzică, dar nu pentru totdeauna

În ceea ce privește cariera sa, Otilia a mărturisit că, deși muzica este o parte importantă a vieții sale, nu își dorește să rămână pe scenă pentru totdeauna. Ea și-a exprimat intenția de a se retrage treptat din lumina reflectoarelor pentru a se dedica mai mult vieții de familie, mai ales dacă vor apărea copii în viitor.

„Chiar dacă nu aș avea concerte acolo m-aș muta! Nu poți să cânți toată viața, nu mă văd pe scenă la 50 de ani. Dacă o să fac și un copil, mai ales, mă voi retrage. Atunci trebuie să mă alătur soțului, nu? Până la urmă, cine o să îți țină de urât la bătrânețe? Soțul și familia!”, a declarat ea, sugerând că prioritățile sale se vor schimba în viitorul apropiat.

O poveste de succes și o schimbare în viața personală

Otilia Bilionera a fost și continuă să fie o figură apreciată în lumea muzicii, iar piesa „Bilionera” i-a adus notorietate la nivel internațional. Deși cariera sa continuă să fie înfloritoare, artista pare să fi ajuns la un moment de cotitură, în care planurile personale devin prioritare. Mutarea în Turcia nu este doar o schimbare de peisaj, ci și un pas spre o nouă etapă a vieții alături de soțul său.

Acesta nu va fi însă un adio complet pentru România, ci mai degrabă o reorganizare a modului în care își va gestiona viața și cariera. Fanii artistei pot fi siguri că o vor mai vedea pe scenă, însă Otilia își face deja planuri pentru un viitor mai liniștit, alături de cei dragi, departe de agitația din industrie.

Citește și: Divorț neașteptat în showbiz! Vedeta care se desparte de soț după doar 2 ani și jumătate de mariaj

Otilia Bilionera trece printr-o perioadă plină de evenimente pozitive și schimbări importante. De la obținerea vizei pentru soțul său și până la planurile de mutare în Turcia, artista își conturează un viitor care include nu doar succesul profesional, ci și fericirea în viața personală. Cu toate acestea, dragostea pentru muzică nu va dispărea, iar publicul său din întreaga lume poate aștepta cu nerăbdare noi proiecte și concerte din partea vedetei. Până atunci, Otilia își va continua drumul, balansând între carieră și viața de familie, cu optimism și hotărâre.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *